سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

پاسخ ژاپن به پرتاب‌های موشکی کره شمالی

پاسخ ژاپن به پرتاب‌های موشکی کره شمالی نیروی هوایی ژاپن در پاسخ به پرتاب چند موشک از سوی کره شمالی رزمایشی مشترک با ارتش آمریکا برگزار کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۶ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری ژاپنی «کیودو» به نقل از وزارت دفاع توکیو گزارش کرد، نیروی هوایی ارتش ژاپن یک مانور نظامی مشترک را با ارتش آمریکا در واکنش به پرتاب موشک‌های بالستیک از سوی کره شمالی برگزار کرده است.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، طبق این گزارش، این رزمایش مشترک در محل «دریای چین شرقی» در نزدیکی جزیره «کیوشو» در جنوب ژاپن برگزار شد.

خبرگزاری کیودو نوشت، در این رزمایش پنج جنگنده اف-2 متعلق به ژاپن، دو بمب‌افکن استراتژیک مدل بی-1بی آمریکا و دو جنگنده اف-16 آمریکا شرکت داشتند.

صبح روز شنبه ارتش کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد، کره شمالی چهار موشک بالستیک کوتاه‌برد به دریای زرد در شرق شبه جزیره کره شلیک کرده است. وزارت امور خارجه کره‌شمالی روز جمعه به آمریکا درباره رزمایش نظامی هوایی که در نزدیکی این کشور در حال انجام است هشدار داد.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه کره‌شمالی، پیونگ‌یانگ از آمریکا خواست تا رزمایش هوایی تحریک آمیز را متوقف کند و هشدار داد که تحریک مستمر، اقدام متقابل مستمر به دنبال خواهد داشت.

کره جنوبی روز پنجشنبه نیز اعلام کرده بود که کره شمالی سه موشک بالستیک کوتاه‌برد شلیک کرده است. به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، پیونگ یانگ تا کنون در سال 2022 بالغ بر 33 پرتاب موشکی انجام داده است. کره شمالی تاکید کرده پرتابها‌ی موشکی خود را در پاسخ به تحریکات کره جنوبی و آمریکا به اجرا در آورده است.

این دو کشور اخیرا به اجرای مانورهای نظامی گسترده‌ای که گاها ژاپن نیز در آن شرکت داشت، پرداختند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار