مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج واکنش سفارت ایران در لبنان به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی سقوط بالگرد نظامی ترکیه در مرز گرجستان- آذربایجان + ویدئو  مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد

درخواست زلنسکی برای تشدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران

در حالی که تلاش اوکراینی‌ها برای پیشروی در مناطق تحت تصرف روسیه پیشرفتی نداشته، رئیس جمهور این کشور به درخواست افزایش تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران متوسل شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر زلنسکی در پیامی توئیتری نوشت در تماس با «اورسولا فون در لین» رئیس کمیسیون اروپا ضمن درخواست تشدید کمک‌ها به اوکراین در سال ۲۰۲۳ «اهمیت تداوم طرح ابتکاری غلات برای امنیت جهانی مواد غذایی را متذکر شدم».

رئیس جمهور اوکراین در ادامه نوشت: «درباره افزایش تحریم‌ها و مخالفت با اقدامات ایران که از تهاجم حمایت می‌کند، گفت‌وگو کردیم».

با این حال فون در لین در پیام توئیتری خود درباره این تماس اشاره‌ای به گفت‌وگو درباره ایران نکرده و نوشت: «خوشحالم که همچنان در تماس نزدیک با زلنسکی هستم. تحولات مثبت: این هفته بسته حمایت مالی اوکراین برای سال ۲۰۲۳ را پیشنهاد خواهیم کرد. اتحادیه اروپا تا هر زمان که لازم باشد، طرف اوکراین است».

مقام‌های اوکراینی طی هفته‌ها و ماه‌های گذشته برای توجیه شکست‌های خود در عرصه میدانی، انگشت اتهام را به سوی ایران گرفته و مدعی هستند که ایران در حال ارسال موشک و پهپاد به روسیه است.

کی‌یف با توسل به همین توهمات، از یک سو اقدام به ابطال استوارنامه سفیر ایران در کی‌یف و کاهش پرسنل دیپلماتیک ایران کرده و از سوی دیگر اخیرا (۲۵ مهرماه) نیز وزیر خارجه این کشور خواستار اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران شد و یک روز بعد هم گفت که پیشنهاد قطع روابط دیپلماتیک با ایران را به رئیس‌جمهور این کشور ارائه داده است.

زلنسکی کُمدینی که بعدها رئیس‌جمهور اوکراین شد، تلاش داشت تا با عضویت کشورش در ناتو در برابر همسایه قدرتمند شرقی تضمین امنیتی از غربی‌ها دریافت کند؛ با این حال، تلاش‌های وی نه‌ تنها به عضویت در ناتو نیجامیده، بلکه خاک اوکراین در دوران ریاست‌جمهوری او نزدیک به ۲۰ درصد کوچک‌تر شده است.

دولت اوکراین در حالی برای توجیه ناکامی‌ها در جنگ اوکراین، ایران را دستاویز قرار داده که حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران شنبه ۱۴ آبان ماه در جمع خبرنگاران گفت: «مناسبات ما با روسیه بر مبنای همسایگی و منافع متقابل است. این هیاهویی که برخی از کشورهای غربی به راه انداخته‌اند که ایران برای کمک به جنگ اوکراین موشک و پهپاد در اختیار روسیه قرار داده است. بخش موشک آن کاملا غلط است و بخش پهپاد آن درست است. ما مقدار معدودی پهپاد ماه‌ها قبل از جنگ اوکراین در اختیار روسیه گذاشتیم»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار