نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تأکید دیپلمات روس بر همکاری ایران و روسیه

تأکید دیپلمات روس بر همکاری ایران و روسیه معاون وزیر خارجه روسیه در دیدار با علی باقری همکاری ایران و روسیه برای مقابله با فشارهای سیاسی و اقتصادی غرب را حائز اهمیت خواند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر معاونان وزرای خارجه روسیه، ونزوئلا و کوبا که برای شرکت در نخستین نشست هماهنگ کنندگان ملی گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد در تهران به سر می‌برند، به طور جداگانه با علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کردند.«سرگئی ورشینین» معاون وزیر خارجه روسیه در دیدار با علی باقری با انتقاد از سیاست‌های آمریکا و استفاده ابزاری از حقوق بشر، بر لزوم فعالیت‌های دبیرخانه سازمان ملل در چارچوب وظایف خود تأکید کرد و همکاری ایران و روسیه برای مقابله با فشارهای سیاسی و اقتصادی غرب را حائز اهمیت خواند.

* گفت‌وگو با همتایان ونزوئلایی و کوبایی

«کارلوس خولیو رون» معاون وزیر خارجه ونزوئلا و «الیور رودریگز پردومو» معاون وزیر خارجه کوبا نیز در دیدارهای جداگانه با معاون سیاسی وزارت امور خارجه، ضمن تأکید بر لزوم افزایش همکاری‌های اقتصادی، مقاومت در برابر زیاده خواهی‌های آمریکا در عرصه‌های مختلف را ضرورتی انکارناپذیر برای صیانت از منافع کشورهای مستقل قلمداد کردند.

در این دیدارها معاون سیاسی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ظرفیت‌های متنوع و متعدد در هر یک از کشورهای عضو گروه دوستان دفاع از منشور ملل متحد، تصریح کرد: تجمیع ظرفیت‌های سیاسی، اقتصادی، حقوقی و رسانه‌ای، ضریب مقاومت کشورهای مستقل در برابر زیاده خواهی‌های آمریکا و دیگر هم پیمانان غربی آن را به شدت افزایش داده و اثربخشی تقابل همه جانبه این قدرت‌ها علیه ملت‌های مستقل را به شدت کاهش خواهد داد.

باقری با اشاره به سوء استفاده آمریکا از ظرفیت سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی علیه کشورهای مستقل و در جهت منافع نامشروع خود، گفت: کشورهای مستقل باید برای استفاده از ظرفیت سازمان‌های بین‌المللی در جهت منافع مشروع ملت‌های مستقل برنامه داشته باشند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار