گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟

ایران تا کی درگیر موج شدید آنفولانزاست؟

ایران تا کی درگیر موج شدید آنفولانزاست؟ سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با بیان "انتظار داریم موج بیماری آنفلوآنزا تا دو یا سه ماه آینده طول بکشد" گفت:‌ حوالی بهمن‌ماه از شدت موج بیماری کاسته می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۸۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر شهنام عرشی درباره وضعیت شیوع ‌آنفلوآنزا در کشور اظهار کرد:‌ موج آنفلوآنزا همه‌ساله عمدتاً‌ در اواسط آبان‌ماه اتفاق می‌افتد اما امسال یک ماه زودتر وارد این موج شدیم و انتظار داریم روند ابتلا به بیماری و موج آنفلوآنزا دو تا سه ماه آینده طول بکشد و حوالی بهمن‌ماه از شدت موج کاسته شود.

وی افزود:‌ الآن حدود دو هفته است که از نظر ابتلا به بیماری به ثبات رسیده‌ایم و اگر اتفاق جدیدی نیفتد احتمال اینکه تعداد موارد آنفلوآنزا افزایش پیدا کند کمتر است ولی در دو تا سه هفته آینده مشخص می‌شود که وضعیت چگونه خواهد بود.

سرپرست مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد:‌ حدود 95 درصد موارد ابتلا به آنفلوآنزا در کشور آنفلوآنزای نوع A و حدود 5 درصد نیز آنفلوآنزای نوع B است و برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری به مردم توصیه می‌کنیم در فضاهای بسته از ماسک استفاده و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند؛ همچنین افراد دارای علائم بیماری از حضور در تجمعات خودداری و خود را قرنطینه کنند/ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار