حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

افزوده شدن ۵۰ هزار نظامی تازه نفس به ارتش روسیه

رئیس جمهور روسیه از افزوده شدن ۵۰ هزار نظامی تازه نفس به ارتش روسیه در نبرد با اوکراین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۸۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر شبکه خبری «العربیه» به نقل از خبرگزاری «اینترفکس» نوشت که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز دوشنبه گفت ۵۰ هزار روس که به عنوان بخشی از عملیات فراخوان او احضار شده‌اند، اکنون با یگان‌های رزمی روسیه در اوکراین می‌جنگند.

پوتین گفت، ۸۰ هزار نظامی در منطقه عملیات نظامی ویژه و ۳۲۰ هزار نظامی در اردوگاه‌های آموزشی در روسیه هستند.

وی گفت: «ما اکنون ۵۰۰۰۰ نفر در یگان‌های رزمی داریم. بقیه هنوز در جنگ شرکت نکرده‌اند.»

پوتین در ماه سپتامبر در یک فراخوان دستور پیوستن صدها هزار جنگجوی جدید برای نبرد با اوکراین را صادر کرد.

رئیس جمهور روسیه در ماه سپتامبر فرمان بسیج محدود نیروها را صادر کرد که طی آن ۳۰۰ هزار نفر از افرادی که آموزشهای نظامی ابتدایی را گذرانده اند برای آموزشهای تکمیلی و اعزام به مناطق جنگی اوکراین فراخوانده شدند.

پوتین با بیان اینکه فرمان بسیج بخشی از نیروهای نظامی را امضا کرده، گفت:‌ «فرمان بسیج جزئی تدابیر بیشتری برای دفاع از کشور در نظر گرفته است. به دولت دستور داده شد تا حمایت‌ها از ارتش را بیشتر کرده و بودجه نظامی را افزایش دهد.»

رئیس جمهور روسیه که کشورش از تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ۱۴۰۰)، عملیات نظامی ویژه در اوکراین را با هدف نازی‌زدایی و خلع سلاح کی‌یف به اجرا در آورد با اذعان به وجود مشکلاتی در اجرای طرح بسیج نیروهای ذخیره، وجود این مشکلات را «غیرقابل اجتناب» دانسته و گفت، عملیات اوکراین لزوم اعمال «اصلاحات» در نیروهای مسلح روسیه را نشان داد.

در همین رابطه، وزارت دفاع روسیه به تازگی آغاز خدمت اجباری در فصل پاییز را آغاز کرده و طبق اعلام این وزارتخانه ۱۲۰ هزار نفر در سال جاری به خدمت اجباری فراخوانده می‌شوند./فارس

ارسال نظر