دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

شکار پهپادهای اوکراین از سوی روسیه

یک مقام نظامی روسیه اظهار داشت که نیروهای روس با موفقیت از سلاح‌های ضد پهپاد «هارپون-۳» در عملیات نظامی در اوکراین استفاده می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر یک مقام نظامی روسیه که به نام او اشاره نشده به خبرگزاری «تاس» گفت: «یگان‌های روسی با موفقیت از جدیدترین سامانه هارپون-۳ برای مبارزه با پهپادها استفاده می‌کنند و پهپادهای دشمن توسط پالس الکترومغناطیسی منهدم می‌شوند».

وی گفت که دستگاه‌های ضد هواپیماهای بدون سرنشین بسیار موثرند و به راحتی کار می‌کنند.

به گفته این مقام روس، کافی است که آنتن دستگاه را به سمت یک پهپاد هدایت شود و به دلیل اینکه وسایل الکترونیکی پهپادها توانایی تعیین مکان را ندارند بدین طریق تماس پهپاد با اپراتور آن از بین می‌رود.

این مقام روس اشاره نکرده که این سلاح‌های ضد پهپاد در چه مناطقی درعملیات اوکراین استفاده می‌شود.پیشتر هیچ گزارش در مورد استفاده از این سلاح‌های ضد پهپاد در عملیات نظامی در اوکراین منتشر نشده بود.

سامانه ضد پهپاد هارپون-۳ سال ۲۰۱۹ در نمایشگاه های تسلیحاتی مسکو به نمایش گذاشته شده است. این سیستم ضد پهپاد یک دستگاه آنتن دارد و وزن ۶.۵ کیلوگرم است.

برد عملیاتی این دستگاه ۳.۵ کیلومتر است و حافظه این سلاح ضد پهپاد اطلاعات مربوط به هواپیماهای بدون سرنشین مختلف و اطلاعات مربوط به مبارزه با آنها را ذخیره می‌کند. هارپون-۳ با استفاده از باتری خود می‌تواند به مدت ۶۰ دقیقه به طور مداوم کار کند.

این در حالی است که ارتش روسیه طی روزهای گذشته عملیات پهپادی و موشکی موفق علیه اوکراین داشته و رسانه‌ها خبر دادند که روسیه با پهپادهای انتحاری (کامیکازه) به چند نقطه از اوکراین حمله کرد.

«خبرگزاری فرانسه» و شبکه «بی‌بی‌سی» روز دوشنبه از وقوع چند انفجار در «کی‌یف» پایتخت اوکراین خبر دادند. طبق این گزارش‌ها، صدای آژیر هشدار حملات هوایی هم در این شهر شنیده شده است.

«آندری یرماک» رئیس دفتر رئیس‌جمهور اوکراین به رسانه‌ها خبر داد که صبح دوشنبه کی یف با پهپادهای انتحاری کامیکازه هدف حمله قرار گرفته و در چند نقطه از منطقه مرکزی پایتخت انفجار صورت گرفته است.

«ویتالی کلیتچکو» شهردار کی‌یف اعلام کرد که به برخی مناطق مسکونی در پایتخت اوکراین آسیب وارد شده است./فارس

ارسال نظر