گوترش: جهان در مسیر جهنم قرار گرفته است-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

گوترش: جهان در مسیر جهنم قرار گرفته است

دبیرکل سازمان ملل: جهان در مسیر جهنم قرار گرفته است دبیرکل سازمان ملل متحد در نشست آب و هوایی مصر هشدار داد که جهان در مسیر جهنم قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل متحد در سخنان خود در اجلاس آب و هوایی؛ ایالات متحده و چین را به عنوان دو کشوری معرفی کرد که مسئولیت ویژه‌ای برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی دارند. دبیرکل سازمان ملل متحد در سخنرانی خود در اجلاس آب و هوایی COP27 در مصر هشدار داد که جهان باید انتخاب کند که آیا می خواهد انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش دهد یا نسل های آینده را با یک فاجعه آب و هوایی روبرو کند.

دبیرکل سازمان ملل همچنین گفت که جهان در مسیر جهنم قرار گرفته است. گوترش به نمایندگان و مقامات ارشد کشورهای جهان که برای بحث در مورد چگونگی مبارزه با تغییرات آب و هوایی در بحبوحه درگیری نظامی اوکراین و افزایش تورم جهانی و کمبود انرژی در منطقه شرم الشیخ مصر گرد آمده بودند، گفت: «بشریت یک انتخاب دارد: همکاری یا از بین رفتن».

گوترش تاکید کرد که ثروتمندترین و فقیرترین کشورهای جهان باید پیمانی را برای تسریع عبور از سوخت های فسیلی منعقد کنند، هرچند چین و ایالات متحده مسئولیت ویژه و خاصی برای پیوستن به این پیمان دارند.

به گفته گوترش، این یا یک پیمان همبستگی با اقلیم است و در غیر این صورت به سوی خودکشی جمعی حرکت می کنیم.

هشدارهای دبیرکل سازمان ملل توسط «ال گور»، معاون سابق رئیس جمهور ایالات متحده نیز مورد تأیید قرار گرفت و او نیز در این نشست بر لزوم پایان دادن به اتکا به سوخت های فسیلی تأکید کرد.

گوترش همچنین خاطرنشان کرد که کشورهای امضاکننده توافقنامه اقلیمی پاریس که در سال 2015 هدف بلندمدت خود را جلوگیری از افزایش بیش از 1.5 درجه ای دمای زمین عنوان کردند، اگر بخواهند به این هدف برسند، باید تا سال 2050 به انتشار صفر کربن دست یابند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده