عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

گوترش: جهان در مسیر جهنم قرار گرفته است

گوترش: جهان در مسیر جهنم  قرار گرفته است دبیرکل سازمان ملل: جهان در مسیر جهنم قرار گرفته است دبیرکل سازمان ملل متحد در نشست آب و هوایی مصر هشدار داد که جهان در مسیر جهنم قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل متحد در سخنان خود در اجلاس آب و هوایی؛ ایالات متحده و چین را به عنوان دو کشوری معرفی کرد که مسئولیت ویژه‌ای برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی دارند. دبیرکل سازمان ملل متحد در سخنرانی خود در اجلاس آب و هوایی COP27 در مصر هشدار داد که جهان باید انتخاب کند که آیا می خواهد انتشار گازهای گلخانه‌ای را کاهش دهد یا نسل های آینده را با یک فاجعه آب و هوایی روبرو کند.

دبیرکل سازمان ملل همچنین گفت که جهان در مسیر جهنم قرار گرفته است. گوترش به نمایندگان و مقامات ارشد کشورهای جهان که برای بحث در مورد چگونگی مبارزه با تغییرات آب و هوایی در بحبوحه درگیری نظامی اوکراین و افزایش تورم جهانی و کمبود انرژی در منطقه شرم الشیخ مصر گرد آمده بودند، گفت: «بشریت یک انتخاب دارد: همکاری یا از بین رفتن».

گوترش تاکید کرد که ثروتمندترین و فقیرترین کشورهای جهان باید پیمانی را برای تسریع عبور از سوخت های فسیلی منعقد کنند، هرچند چین و ایالات متحده مسئولیت ویژه و خاصی برای پیوستن به این پیمان دارند.

به گفته گوترش، این یا یک پیمان همبستگی با اقلیم است و در غیر این صورت به سوی خودکشی جمعی حرکت می کنیم.

هشدارهای دبیرکل سازمان ملل توسط «ال گور»، معاون سابق رئیس جمهور ایالات متحده نیز مورد تأیید قرار گرفت و او نیز در این نشست بر لزوم پایان دادن به اتکا به سوخت های فسیلی تأکید کرد.

گوترش همچنین خاطرنشان کرد که کشورهای امضاکننده توافقنامه اقلیمی پاریس که در سال 2015 هدف بلندمدت خود را جلوگیری از افزایش بیش از 1.5 درجه ای دمای زمین عنوان کردند، اگر بخواهند به این هدف برسند، باید تا سال 2050 به انتشار صفر کربن دست یابند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار