غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

کشتی توقیفی امارات به تالار عروسی یمنی‌ها تبدیل شد

مردم یمن در استان الحدید در یک کشتی که از امارات توقیف کرده بودند، عروسی دسته جمعی برگزار کردند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۷ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 09
کد خبر: ۱۵۸۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، دولت نجات ملی یمن امروز سه‌شنبه خبر داد که یک کشتی توقیفی امارت عربی متحده را به سالن عروسی تبدیل کرده است.

پایگاه خبری «الخبر الیمنی» گزارش داد، در این کشتی که اوایل سال جاری توقیف شده بود، صدها عروس و داماد یمنی، مراسم ازدواج خود را به صورت جمعی برگزار کردند.

کارشناسان و تحلیلگران تأکید دارند که این اقدام دولت نجات ملی، پیامی در راستای به چالش کشیدن ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی است که تا به امروز با شروط صنعاء برای آتش‌بس موافقت نکرده است.

فعالان شبکه‌های اجتماعی خبر دادند، این عروسی بر روی کشتی «روابی» امارات در دریای سرخ برگزار شده تا به ائتلاف سعودی یادآور شوند که یک ابزار را که حامل تجهیزات کشتار این مردم بوده است، به محلی برای زندگی و شادی بدل کرده‌اند.

برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی ضمن به سخره گرفتن مشارکت امارات در جنگ یمن، نوشتند: ملت یمن به تنهایی، کشتی روابی را به تالار عروسی دریایی بدل کرده است. بهتر است صنعاء این سالن را اجاره دهد».

محمد عیاش قحیم، استاندار الحدیده هم در این جشن گفت: کشتی روابی با ما در عروسی دسته جمعی در الحدیده مشارکت کرد و همه عروس و دامادها را با خود حمل کرد. این کشتی با زبان خود گفت که سپاس خدایی را که من را از شر آل نهیان نجات داد.

این کشتی در اوایل سال جاری میلادی در آبهای یمن توقیف شد. این کشتی حامل مقادیر زیادی سلاح بود که برای مزدوران وابسته به امارات در حرکت بود./ فارس

ارسال نظر