نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

صنعاء: آمریکا به ادامه جنگ در یمن اصرار دارد

وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن (مستقر در صنعاء) به بیانیه روز سه‌شنبه جو بایدن که به مناسبت سالروز حمله تلافی‌جویانه یمنی‌ها به امارات، صادر شده بود واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۹ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 19
کد خبر: ۱۶۹۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری سبأ نت، در بیانیه چهارشنبه وزارت خارجه یمن آمده است که جو بایدن در بیانیه خود به طور ضمنی حق صنعاء در دفاع از مردم و خاک خود و مقابله با تجاوز خارجی را محکوم کرده است، تجاوزی که با نقش‌آفرینی واضح آمریکا صورت پذیرفته است.

وزارت خارجه دولت صنعاء افزود: «بیانیه رئیس‌جمهور آمریکا همچنین نشان از اصرار واشنگتن به ادامه تجاوزات جنایتکارانه خود به یمن دارد و گویا این کشور پس از جنایت‌های جنگی و ضد بشری علیه مردم یمن، همچنان دست از اقدامات خود نکشیده است. نقش این کشور در کشتار ده‌ها هزار زن و کودک و غیرنظامی بیگناه و محاصره ظالمانه‌ای که به بدترین بحران بشری در جهان منجر شده، خجالت‌آور است».

در ادامه این بیانیه آمده است که اشک‌های رئیس جمهور آمریکا در سالروز حملات یمن به امارات، دروغین است، چرا که امنیت امارات تنها با ترغیب این کشور به صلح، پایان دادن به حضور نظامی و پایان مشارکت آن در تجاوز به یمن محقق می‌شود.

وزارت خارجه یمن همچنین تأکید کرد که این کشور حق دفاع از مردم و آب و خاک خود و مقابله قاطع با هرگونه اقدام متجاوزانه را دارد و با شدت با هرگونه تلاشی که بخواهد این حق را از مردم یمن بگیرد، مقابله خواهد کرد.

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا سه‌شنبه در سالروز حملات پهپادی ارتش یمن به امارات، در بیانیه‌ای مدعی شد که واشنگتن همواره در کنار ابوظبی است و از این کشور در برابر حملات خارجی حمایت می‌کند.

۱۷ ژانویه ۲۰۲۲ در پی انفجار چند تانکر سوخت که گفته می‌شد در پی حمله تلافی‌جویانه پهپادی یمن رخ داده، پلیس ابوظبی از کشته شدن سه نفر و زخمی شدن شش فرد دیگر خبر داد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار