عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

صنعاء: آمریکا به ادامه جنگ در یمن اصرار دارد

وزارت خارجه دولت نجات ملی یمن (مستقر در صنعاء) به بیانیه روز سه‌شنبه جو بایدن که به مناسبت سالروز حمله تلافی‌جویانه یمنی‌ها به امارات، صادر شده بود واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۲۹ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 19
کد خبر: ۱۶۹۱۷۶

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری سبأ نت، در بیانیه چهارشنبه وزارت خارجه یمن آمده است که جو بایدن در بیانیه خود به طور ضمنی حق صنعاء در دفاع از مردم و خاک خود و مقابله با تجاوز خارجی را محکوم کرده است، تجاوزی که با نقش‌آفرینی واضح آمریکا صورت پذیرفته است.

وزارت خارجه دولت صنعاء افزود: «بیانیه رئیس‌جمهور آمریکا همچنین نشان از اصرار واشنگتن به ادامه تجاوزات جنایتکارانه خود به یمن دارد و گویا این کشور پس از جنایت‌های جنگی و ضد بشری علیه مردم یمن، همچنان دست از اقدامات خود نکشیده است. نقش این کشور در کشتار ده‌ها هزار زن و کودک و غیرنظامی بیگناه و محاصره ظالمانه‌ای که به بدترین بحران بشری در جهان منجر شده، خجالت‌آور است».

در ادامه این بیانیه آمده است که اشک‌های رئیس جمهور آمریکا در سالروز حملات یمن به امارات، دروغین است، چرا که امنیت امارات تنها با ترغیب این کشور به صلح، پایان دادن به حضور نظامی و پایان مشارکت آن در تجاوز به یمن محقق می‌شود.

وزارت خارجه یمن همچنین تأکید کرد که این کشور حق دفاع از مردم و آب و خاک خود و مقابله قاطع با هرگونه اقدام متجاوزانه را دارد و با شدت با هرگونه تلاشی که بخواهد این حق را از مردم یمن بگیرد، مقابله خواهد کرد.

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا سه‌شنبه در سالروز حملات پهپادی ارتش یمن به امارات، در بیانیه‌ای مدعی شد که واشنگتن همواره در کنار ابوظبی است و از این کشور در برابر حملات خارجی حمایت می‌کند.

۱۷ ژانویه ۲۰۲۲ در پی انفجار چند تانکر سوخت که گفته می‌شد در پی حمله تلافی‌جویانه پهپادی یمن رخ داده، پلیس ابوظبی از کشته شدن سه نفر و زخمی شدن شش فرد دیگر خبر داد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده