آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

استقبال اردوغان از خروج نظامیان روس از خرسون

رئیس‌جمهور ترکیه تصمیم روسیه برای خارج کردن نیروهایش از نزدیکی شهر خرسون در جنوب اوکراین را گامی مثبت خواند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 10
کد خبر: ۱۵۸۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه پنجشنبه (۱۰ نوامبر، ۱۹ آبان) گفت تصمیم روسیه برای خارج کردن نیروهایش از نزدیکی شهر خرسون در جنوب اوکراین گامی مثبت است.

 

به نوشته رویترز، او این اظهارنظر را در کنفرانس خبری قبل از سفر به ازبکستان برای شرکت در اجلاس سران کشورهای ترک و در پاسخ به سوالی درباره چشم‌انداز مذاکرات مسکو و کی‌یف بیان کرد.

 

پیش‌تر خبرگزاری روسی تاس گزارش داد سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه دستور خروج نیروها از پشت رودخانه دنیپر را صادر کرده است. رسانه‌ها چهارشنبه اعلام کردند که نیروهای روسیه در منطقه خرسون در جنوب اوکراین برای حفظ جان شهروندان تصمیم به ترک این منطقه گرفته‌اند.

 

وبگاه شبکه خبری «راشاتودی» در این خصوص اعلام کرد که روسیه تصمیم گرفته نیروهای خود را از بخش راست رودخانه دنیپر از جمله خرسون خارج کند. وزارت دفاع روسیه توضیح داد که می‌خواهد از تلفات غیرضروری در میان نیروهای خود جلوگیری کند و جان غیرنظامیان را نجات دهد.

 

ژنرال «سرگئی سوروویکین» فرمانده عملیات نظامی روسیه در اوکراین چهارشنبه به سرگئی شویگو گفت: اگر رژیم کی‌یف حمله ویرانگرتری به سد «کاخوفسکایا» انجام دهد، جریان آب ممکن است سرازیر شود که مناطق وسیعی را آب می‌برد و تلفات غیرنظامی قابل توجهی به همراه خواهد داشت.

 

سوروویکین گفت که خروج از این منطقه به جلوگیری از بدترین سناریو و همچنین حفظ نیرو‌ها در منطقه کمک می‌کند. شویگو نیز به این ژنرال روس دستور داد تا جابجایی امن را برای نظامیان و غیرنظامیان ترتیب دهد.

 

مسکو ماه گذشته پس از آن که ساکنان خرسون در یک همه‌پرسی به جدا شدن از اوکراین و پیوستن به روسیه رای دادند، این منطقه را به خاک خود الحاق کرد. خرسون در جنوب اوکراین از اولین مناطقی بود که تحت کنترل نیروهای نظامی روسیه قرار گرفت./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار