رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

روسیه: آماده مذاکره بدون پیش‌شرط درباره اوکراین هستیم

روسیه: آماده مذاکره بدون پیش‌شرط درباره اوکراین هستیم «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه گفت، مسکو آماده مذاکره بدون پیش‌شرط درباره اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 11
کد خبر: ۱۵۸۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر ریابکوف در جمع خبرنگاران گفت: «می‌توانم این موضع را تصدیق کنم که آماده مذاکره بدون پیش‌شرط هستیم. پیش از این نیز آماده چنین اقدامی بودیم. کی‌یف گوش به فرمان حامیان غربی، گفت‌وگوها را در حالی که در حال پیشرفت بودند، مختل کرد».

معاون وزیر امور خارجه روسیه افزود: «در آن زمان سند مشخصی در حال آماده شدن بود اما حالا دیگر این بحث‌ها مربوط به گذشته است. آنچه متعاقباً رخ خواهد داد به ما بستگی ندارد».

او همچنین درباره اهمیت مذاکره روسیه با کشورهای غربی از جمله آمریکا بر سر اوکراین گفت: «اگر کی‌یف از پایتخت‌های مربوطه دستور بگیرد، شانس چنین گفت‌وگوهایی احتمالاً افزایش خواهد یافت. اما دوباره می‌گویم، هیچ مانعی در کار نبوده و گفت‌وگوها باید بدون پیش‌شرط باشند».

روزنامه نیویورک تایمز در گزارش جدیدی از اختلاف در کابینه «جو بایدن» بر سر بحران اوکراین خبر داده است. این روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت، اختلاف در سطوح بالای دولت آمریکا بر سر اینکه آیا واشنگتن باید به کی‌یف برای انتخاب مسیر دیپلماسی برای پایان دادن به جنگ فشار وارد کند یا نه بالا گرفته است؛ جاییکه ژنرال‌های ارشد این کشور خواستار فشار به کی‌یف برای مذاکره با روسیه هستند درحالیکه مشاوران امنیتی کاخ سفید آن را بسیار زود می‌دانند و معتقدند هنوز وقتش نرسیده است.

ریابکوف همچنین در جمع خبرنگاران گفت، مقامات روسیه و آمریکا به‌زودی درباره معاهده تسلیحات اتمی موسوم به «نیو استارت» در قاهره گفت‌وگو خواهند کرد.

وی با این حال گفت، در نشست گروه بیست که هفته آینده در اندونزی برگزار می‌شود، برنامه‌ای برای دیدار «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه و «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا وجود ندارد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار