نخستین تحریم ترامپ علیه ایران؛ وزارت خزانه‌داری آمریکا: شبکه بین‌المللی تسهیل انتقال نفت ایران به چین را تحریم کردیم عراقچی: هرگز تسلیم زورگویی نمی‌شویم/ ایران هرجا با تعرض رو‌به‌رو شده، با شجاعت هیمنه دشمنان را شکسته است اردن: کوچاندن فلسطینی‌ها به کشور ما «اعلام جنگ» است ترامپ: اسرائیل غزه را پس از پایان جنگ به آمریکا تحویل می‌دهد انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد پزشکیان در دیدار سفرای مقیم تهران: جنگ به نفع ما نیست / به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم دیدار نتانیاهو با رئیس جدید پنتاگون ظریف در بغداد با حکیم دیدار کرد واکنش ایران به موضع اخیر مقامات آمریکا مبنی بر تملک غزه ظریف: مذاکره با آمریکا راه حل مشکلات ما نیست جزئیات گفتگوی السیسی و ماکرون در مورد بازسازی نوار غزه حمایت نتانیاهو از کارزار «فشار حداکثری» ترامپ علیه ایران محکوم شدن راشد الغنوشی به ۲۲ سال حبس اسلامی: دستاورد‌های فناوری هسته‌ای به‌صورت تصاعدی در حال رشد است

راز عقب نشینی روسها از «خرسون» چیست؟

روزنامه عکاظ عربستان در مطلبی با اشاره به عقب نشینی روس‌ها از خرسون آورده است: کارشناسان و ناظران امور درباره عقب نشینی روسیه از خرسون دیدگاه‌های مختلفی دارند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر برخی از تحلیلگران آن‌را یک گام تاکتیکی می‌دانند که حاوی پیام‌های سیاسی است و برخی دیگر آن‌را نشانه پیشروی نیروهای اوکرایی به سبب حمایت گسترده نظامی غرب می‌دانند به طوری که غرب با مهمات و تسلیحات منحصر به فرد موازنه نبرد را تغییر داده‌اند.

کارشناسان نظامی از عقب نشینی روس‌ها به عنوان اقدامی برای آماده شدن برای پاتک سنگین و گرفتار کردن نیروهای اوکراین در دام نام می‌برند. از نگاه این کارشناسان هدف این است که نیروهای اوکراینی به شهری کشانده شوند که- در زمره اولین شهرهایی بود که در آغاز جنگ اوکراین به دست روس‌ها افتاد- و در محاصره قرار گیرند.

از نگاه این کارشناسان این موضوع غافلگیرکننده ای به ویژه برای روس‌ها با توجه به هشدارهایی درباره احتمال انفجار سد کاخووکا و محاصره نیروهای روسی در کرانه راست رود دنیپرو محسوب می‌شود. ماندن روس‌ها در کرانه راست به مثابه خطر بزرگ و تلفات و خسارات سنگین بود.

این کارشناسان براین باورند که عقب نشینی روس‌ها سبب سیطره اوکراین بر این منطقه خواهد شد که روس‌ها آن‌را تخلیه کرده‌اند و همین سبب خواهد شد که در تیررس آتش توپخانه و موشک‌های روس‌ها قرار گیرند.

به گزارش مهر، این رسانه در ادامه آورده است: برخی دیدگاه دیگری دارند و آن‌را موجب کاهش بحران اوکراین یا شروع مرحله جدیدی از گفتگو میان مسکو و کی یف و پایان جنگ می‌دانند. از دیدگاه این تحلیلگران این به عنوان حسن نیت به شکل غیرمستقیم از سوی ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه است و اینکه بحران اوکراین راهکار نظامی ندارد و باید از راه گفتگو و گزینه دیپلماتیک حل و فصل شود./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار