مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد

افزایش نرخ بیکاری در انگلیس

تازه‌ترین داده‌های مرکز ملی آمار انگلیس (اوان‌اس) که روز سه‌شنبه منتشر شد، نشان می‌دهد که نرخ بیکاری در این کشور در سایه رکود اقتصادی افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس این گزارش، شاخص بیکاری در سه ماهه سوم امسال (۲۰۲۲) ۳.۶ درصد بوده که ۰.۱ نسبت به دوره قبل افزایش نشان می‌دهد. «دارن مورگان» مدیر بخش آمار نیروی کار و اقتصادی اوان‌اس گفت که نیم میلیون روز کاری در ماه های آگوست و سپتامبر گذشته به دلیل برگزاری اعتصاب از دست رفته و افراد مسن هم دست از کار کشیده‌اند.

طبق گزارش مرکز ملی آمار انگلیس دستمزدها بین ماه‌های ژوئیه و سپتامبر به طور واقعی ۲.۶ درصد و در مقیاس سالانه ۲.۷ کاهش یافته است. مورگان در این باره گفت: «نسبت افرادی که نه کار می‌کنند و نه به دنبال کار هستند، دوباره افزایش یافته است. اوت و سپتامبر بیش از نیم میلیون روز کاری به دلیل اعتصابات از دست رفته که بالاترین میزان در بیش از یک دهه گذشته بوده است. »

این عضو مرکز اوان‌اس افزود که با شروع کاهش درآمدهای واقعی، اعتصاب ها تشدید شده و «کارفرمایان اکنون به ما می‌گویند که فشارهای اقتصادی عاملی در تعلل تصمیم آن‌ها برای استخدام است.»

بسیاری از کارکنان بخش‌های عمومی انگلیس از اداره پست، وکلای دادگستری، راه‌آهن و مترو تا پرستاران و پزشکان در ماه‌های اخیر در اعتراض به وضعیت گرانی، شرایط کاری و دستمزدهای خود، دست از کار کشیده یا تهدید به اعتصاب کرده‌اند.

این درحالیست که شرایط اقتصادی انگلیس بر اثر چندین بحران متوالی در بدترین شرایط نیم قرن گذشته قرار دارد. نرخ تورم به ۱۰.۱ درصد رسیده که بالاترین حد در نزدیک به ۴۰ سال گذشته است. کشور به گفته رئیس بانک مرکزی انگلیس وارد یک دوره طولانی رکود اقتصادی شده است و پیش‌بینی می‌شود که نرخ بی‌کاری در دوسال آینده دو برابر شود..

اندرو بیلی رئیس بانک مرکزی انگلیس دو هفته پیش با بیان اینکه این کشور وارد یک دوره طولانی رکود شده درباره چالش‌های اقتصادی کشور طی دو سال آینده هشدار داده بود. وی در یک نشست خبری اعلام کرد که انگلیس با یک رکود "بسیار چالش برانگیز" مواجه است و خانواده‌ها روزهای سختی را پیش‌رو خواهند داشت.

ریشی سوناک نخست وزیر جدید انگلیس هم در اظهاراتی جنجالی گفته است که مردم نباید توقع داشته باشند که دولت حلال تمام مشکلات آن‌ها باشد. وی افزود که دولت او تلاش می‌کند تا نسبت به وضعیت بغرنج اقتصادی و مشکلات مالی کشور با مردم صادق باشد./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار