عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

کمک آمریکا برای تقویت ناوگان دریایی اوکراین

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، پس از حادثه تنگه کرچ، واشنگتن مبلغ ۱۰ میلیون دلار، کمک مضاعف برای تقویت ناوگان دریایی اوکراین اختصاص داده و قصد دارد کمک‌ها به مقامات کی‌یف در عرصه امنیتی را نیز افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۰۱ دی ۱۳۹۷ - 2018 December 22
کد خبر: ۱۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، "روبرت پالادینو" معاون دفتر مطبوعاتی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که پس از حادثه درگیری نظامی کشتی‌های اوکراینی با مرزبانان روسی در تنگه کرچ، دولت ایالات متحده مبلغی معادل 10 میلیون دلار بعنوان کمک مضاعف برای تقویت ناوگان دریایی اوکراین اختصاص داده است. به گفته وی، علاوه بر این، آمریکا به همراه انگلیس و لیتوانی قصد دارند کمک‌های خود به دولت اوکرایندر عرصه امنیتی را افزایش دهند.


این دیپلمات آمریکایی همچنین از روسیه خواست تا هر چه سریعتر کشتی‌های اوکراینی و خدمه دستگیر شده آنها را به این کشور بازگرداند و به استقلال و تمامیت ارضی این کشور احترام بگذارد.


پیش از این هم وزارت دفاع اوکراین از تصمیم مقامات کی‌یف برای بالا بردن امکانات رزمی نیروی دریایی این کشور خبر داده است.


بر اساس گزارش رسانه‌های روس، در تاریخ 25 نوامبر (4 آذر ماه) زمانی که سه کشتی اوکراینی حریم دریایی روسیه در تنگه کرچ را نقض کردند، نیروهای مرزبانی روسیه مجبور شدند این کشتی‌ها را متوقف کرده و 25 خدمه آنها، از جمله دو مامور سازمان امنیت اوکراین را دستگیر کردند.

ارسال نظر
آخرین اخبار