حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

انهدام سامانه آمریکایی راداری ارتش اوکراین توسط روسیه

سخنگوی وزارت دفاع روسیه روز شنبه در نشست خبری از نابودی یک سامانه راداری آمریکایی ارتش اوکراین در جمهوری «دونتسک» و دفع پاتک ارتش این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «تاس» ژنرال «ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: در منطقه "آودیوکا" در جمهوری دونتسک، یک رادار آمریکایی ارتش اوکراین منهدم شد».

سخنگوی وزارت دفاع روسیه همچنین گفت که نیروهای روسیه حملات ارتش اوکراین را در منطقه «کراسنی لیمان» را در ۲۴ ساعت گذشته دفع کردند.

سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفت: «در مسیر کراسنی لیمان، تلاش نیروهای ارتش اوکراین برای پیشروی به سمت شهرک‌های "چرونوپوپوفکا" و "پلوشچانکا" در جمهوری لوگانسک خنثی شد.

این ژنرال روس افزود که در جریان این نبرد، نیروهای روسی ۵۰ نظامی را کشته و پنج خودروی جنگی ارتش اوکراین را از بین بردند.

یک مقام ارشد پنتاگون نیز روز شنبه گفت که افزایش حملات موشکی روسیه در اوکراین جهت پایان دادن به تجهیزات دفاع هوایی اوکراین است.

«کالین کال» معاون پنتاگون در امور سیاسی، در جریان سفر به خاورمیانه به خبرنگاران گفت: «روس‌ها در تلاشند تا سامانه‌های دفاع هوایی اوکراین را تحت تاثیر قرار دهند و فرسوده کنند».

کال افزود، می‌دانیم که فرضیه روسیه برای پیروزی چیست و متعهدیم که پدافند هوایی اوکراین را حمایت کنیم.

رئیس‌جمهور اوکراین نیز روز پنجشنبه با اذعان به حملات موفق هوایی روسیه گفت، ۱۰ میلیون اوکراینی بدون برق هستند. «ولودیمیر زلنسکی» رئیس ‌جمهور اوکراین گفت: «قطع برق در بسیاری از شهرها و مناطق کشور رخ می‌دهد. حدود ۱۰ میلیون اوکراینی بدون برق مانده اند».

بر اساس این گزارش، جمعیت اوکراین قبل از شروع تهاجم نظامی روسیه حدود ۴۰ میلیون نفر بود. طبق گزارش سازمان ملل متحد، تاکنون حدود ۱۲ میلیون اوکراینی به دلیل جنگ کشور را ترک کرده‌اند. بیشترین قطع برق در مناطق «خارکی‌یف»، «ژیتومیر»، «کی‌یف» و «لویو» ثبت شده است.

مقام‌های ارشد نظامی آمریکا نیز از احتمال کم پیروزی نظامی اوکراین بر روسیه و تداوم حمایت از ارتش اوکراین خبر دادند. ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا گفت:«احتمال کمی وجود دارد که اوکراین بتواند روسیه را مجبور به ترک تمام اراضی خود کند.»/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار