ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

درخواست برای تشدید تحریم‌ها علیه کره‌شمالی

کشور‌های عضو گروه ۷ دیروز یکشنبه به پرتاب موشک بالستیک بین قاره‌ای جدید کره شمالی واکنش نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، کشور‌های عضو گروه ۷ دیروز یکشنبه پرتاب موشک بالستیک بین قاره‌ای جدید توسط کره شمالی را "غیرمسئولانه" عنوان و محکوم کرده و از شورای امنیت سازمان ملل خواستند تدابیر مشخص جدیدی به منظور پایان دادن به آزمایش‌های موشکی کره شمالی اتخاذ کند.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزرای امور خارجه گروه ۷ اعلام کردند پرتاب‌های مکرر موشک توسط کره شمالی علی رغم درخواست‌های جامعه جهانی برای صلح و ثبات، منطقه را هر چه بیشتر بی ثبات می‌کند.

 

به نظر می‌رسد موشکی که پیونگ یانگ روز جمعه آزمایش کرد جدید‌ترین نمونه موشک قاره پیمای این کشور است و برد آن می‌تواند تا قاره آمریکا نیز برسد.

 

بیانیه گروه ۷ خواهان یک پاسخ واحد و محکم از سوی جامعه جهانی از جمله ضرورت اتخاذ تدابیر مشخص از سوی شورای امنیت شده است.

 

گروه ۷ شامل کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، انگلیس و آمریکاست. یک نماینده اتحادیه اروپا نیز به این بیانیه پیوست.

 

از ابتدای ماه نوامبر کره شمالی چندین موشک آزمایش گرده است از جمله موشک بالستیکی که روز جمعه آزمایش شد و در منطقه ویژه اقتصادی ژاپن فرود آمد.

 

خبرگزاری دولتی کره شمالی اعلام کرد موشک پرتاب شده، یک موشک بالستیک قاره پیما از نوع هواسونگ ۱۷ می‌باشد. کارشناسان نظامی به این موشک "موشک هیولا" می‌گویند.

 

شورای امنیت سازمان ملل تا کنون نزدیک به ۱۲ قطعنامه برای وضع تحریم علیه کره شمالی به دلیل فعالیت‌های هسته‌ای و پرتاب موشک از سال ۲۰۰۶ تصویب کرده است.

 

بیانیه شورای امنیت درخواست‌هایی را که می‌گویند برنامه هسته‌ای کره شمالی باید امحا شود، تکرار کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار