شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

درخواست برای تشدید تحریم‌ها علیه کره‌شمالی

کشور‌های عضو گروه ۷ دیروز یکشنبه به پرتاب موشک بالستیک بین قاره‌ای جدید کره شمالی واکنش نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۱۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، کشور‌های عضو گروه ۷ دیروز یکشنبه پرتاب موشک بالستیک بین قاره‌ای جدید توسط کره شمالی را "غیرمسئولانه" عنوان و محکوم کرده و از شورای امنیت سازمان ملل خواستند تدابیر مشخص جدیدی به منظور پایان دادن به آزمایش‌های موشکی کره شمالی اتخاذ کند.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، وزرای امور خارجه گروه ۷ اعلام کردند پرتاب‌های مکرر موشک توسط کره شمالی علی رغم درخواست‌های جامعه جهانی برای صلح و ثبات، منطقه را هر چه بیشتر بی ثبات می‌کند.

 

به نظر می‌رسد موشکی که پیونگ یانگ روز جمعه آزمایش کرد جدید‌ترین نمونه موشک قاره پیمای این کشور است و برد آن می‌تواند تا قاره آمریکا نیز برسد.

 

بیانیه گروه ۷ خواهان یک پاسخ واحد و محکم از سوی جامعه جهانی از جمله ضرورت اتخاذ تدابیر مشخص از سوی شورای امنیت شده است.

 

گروه ۷ شامل کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، انگلیس و آمریکاست. یک نماینده اتحادیه اروپا نیز به این بیانیه پیوست.

 

از ابتدای ماه نوامبر کره شمالی چندین موشک آزمایش گرده است از جمله موشک بالستیکی که روز جمعه آزمایش شد و در منطقه ویژه اقتصادی ژاپن فرود آمد.

 

خبرگزاری دولتی کره شمالی اعلام کرد موشک پرتاب شده، یک موشک بالستیک قاره پیما از نوع هواسونگ ۱۷ می‌باشد. کارشناسان نظامی به این موشک "موشک هیولا" می‌گویند.

 

شورای امنیت سازمان ملل تا کنون نزدیک به ۱۲ قطعنامه برای وضع تحریم علیه کره شمالی به دلیل فعالیت‌های هسته‌ای و پرتاب موشک از سال ۲۰۰۶ تصویب کرده است.

 

بیانیه شورای امنیت درخواست‌هایی را که می‌گویند برنامه هسته‌ای کره شمالی باید امحا شود، تکرار کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار