کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی

لزوم شکل‌گیری شهر زیرزمینی در پایتخت

لزوم شکل‌گیری شهر زیرزمینی در پایتخت معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تلاش برای تحقق شکل‌گیری طرح شهر زیرزمینی در پایتخت را مورد تاکید قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۳۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 21
کد خبر: ۱۶۰۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، جلال بهرامی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در آیین تکریم و معارفه مدیران عامل پیشین و جدید شرکت مترو تهران، با اشاره به ارکان و ساختار قانونی تعریف شده برای شرکت مترو، استناد به تکالیف اساسنامه‌ای و اختیارات مصوب این شرکت را امری مهم دانست و احیاء آنها را زمینه ساز تسریع فعالیت‌ها و اقدامات توسعه‌ای شبکه مترو پایتخت برشمرد. یکی از این موارد، استفاده از ظرفیت‌های بالقوه شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی است که تاکنون از آن به طور بایسته بهره‌برداری نشده است.

 

بهرامی در ادامه صحبت‌های خود، تحقق ایده شکل‌گیری طرح شهر زیرزمینی در تهران را یادآور شد و افزود: وقتی می‌دانیم که دغدغه اصلی شهروندان پایتخت دو مساله آلودگی هوا و ترافیک است، پس باید به سمتی حرکت کنیم که با ایجاد مجموعه‌های تجاری، خدماتی و حتی پارکینگ و سایر زیرساخت‌های مورد نیاز مردم در زیر زمین، بسیاری از امورات آنها را در همان شهر زیرزمینی رتق و فتق کنیم تا روی سطح زمین، مشکلات کمتری در سطح شهر داشته باشیم. در این راستا طرح TOD (توسعه مبتنی بر حمل و نقل عمومی) نیز باید در پهنه‌بندی‌های مختلف پیگیری شود.

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان صحبت‌های خود با تاکید بر این نکته که دغدغه شرکت مترو، شرکت بهره‌برداری، شرکت واگن سازی و شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی همگی یک دغدغه مشترک کلی است و همین امر لزوم یکپارچگی فعالیت‌های این مجموعه‌ها را طلب می‌کند، خواستار در اولویت قرار گرفتن رفع نواقص خطوط هفتگانه موجود و افزایش حداکثری بهره‌وری آن شد و اهمیت مقوله تسریع زمان در پیشبرد اهداف کلان شبکه مترو پایتخت را مورد تاکید مجدد قرار داد.

 

گفتنی است در این مراسم، "محسن هرمزی"مدیرعامل جدید شرکت مترو تهران، یکپارچگی و هم‌افزایی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های شرکت‌های مرتبط با بحث مترو در شهرداری تهران را امری ضروری دانست و بررسی موضوعات مربوطه با سنگ بنای جدید را مورد تاکید قرار داد.

 

وی همچنین اظهار امیدواری کرد در فرصت ایجاد شده برای خدمت در این مسند، تغییراتی که منجر به بهبود عملکرد شرکت مترو تهران شود را شاهد باشیم.

 

گفتنی است در مراسم برگزار شده با حضور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، ضمن تکریم خدمات مهندس "مسعود درستی" مدیرعامل پیشین شرکت مترو که سکاندار جدید شرکت بهره‌برداری مترو خواهد بود، مهندس "محسن هرمزی" مسئولیت شرکت مترو تهران را برعهده گرفت.

 

 بنا براعلام روابط ‌عمومی و امور بین‌الملل شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) همچنین با تکریم خدمات "مهدی رزمی" مدیرعامل پیشین شرکت توسعه مجتمع‌های ایستگاهی متروی تهران، مهندس "پیمان قربانی" جانشین وی در این سمت شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار