دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

اعتراض اردوغان به ادامه تسلیح شبه‌نظامیان کُرد توسط آمریکا

اعتراض اردوغان به ادامه تسلیح شبه‌نظامیان کُرد توسط آمریکا رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه سه دولت اخیر آمریکا گروه‌های تروریستی در شمال سوریه را مسلح کرده‌اند، گفت حمایت واشنگتن از شبه‌نظامیان کُرد، تهدیدی برای آنکارا محسوب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 22
کد خبر: ۱۶۰۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه بار دیگر به انتقاد از آمریکا به دلیل حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی کُرد در شمال سوریه و ارسال تسلیحات برای آنها پرداخت.

 

اردوغان شامگاه دوشنبه در مصاحبه با خبرگزاری «آناتولی» گفت دولت‌های آمریکا در سال‌های اخیر هزاران کامیون مهمات را به شبه‌نظامیان کُرد سوری تحویل داده‌اند.

 

وی در این‌باره توضیح داد: «ما از این واقعیت که یک کشور متحد ترکیه در ائتلاف ناتو، هزاران کامیون مملو از مهمات و سلاح را به مناطقی از سوریه که در آن تروریست‌ها در سال‌های اخیر فعالیت می‌کنند، تحویل داده است، ناراحت هستیم».

 

طبق این گزارش، رئیس جمهور ترکیه اظهار داشت: «این مسیر از زمان ریاست جمهوری باراک اوباما ادامه داشته، در دوره دونالد ترامپ ادامه یافته و در دوره جو بایدن نیز بدون تغییر باقی مانده است».

 

اردوغان با بیان اینکه آنکارا نگرانی خود درباره موضوع سوریه را به واشنگتن ابراز کرده، گفت: «من شخصاً در گفتگو با اوباما، ترامپ و بایدن این موضوع را مطرح کرده و توضیح دادم که اگر متحد و شریک ناتو هستیم، باید آگاه باشیم که حمایت آمریکایی‌ها از تروریست‌ها در سوریه تهدیدی برای مرزهای جنوبی ترکیه است. در صورت لزوم، ما مجبور خواهیم شد پاسخ دهیم»

 

به نوشته آناتولی، وی ضمن اشاره به اینکه طرف آمریکایی چیزی برای پاسخ به آنکارا ندارد، افزود: «ما همانطور که امنیت ملی ترکیه طلب می‌کند، به اقدامات خود ادامه خواهیم داد. هیچ امتیازی هم نمی‌دهیم. زیرا هرگونه تغییر موضع برای کشور ما با مشکلات همراه خواهد بود».

 

رئیس جمهور ترکیه روز گذشته نیز با بیان اینکه عملیات در شمال سوریه و عراق به حملات هوایی محدود نخواهد بود، گفت تصمیم درباره تعداد نیروی زمینی برای مشارکت در این عملیات گرفته شده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار