سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

اعتراض کره‌شمالی به معیارهای دوگانه سازمان ملل

اعتراض کره‌شمالی به معیارهای دوگانه سازمان ملل پیونگ یانگ سازمان ملل متحد را متهم به اتخاذ معیارهای دوگانه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، کره شمالی، سازمان ملل را به اتخاذ معیار‌های دوگانه درباره موضوع گسترش تسلیحات متهم کرد. بعد از آن که شورای امنیت سازمان ملل، نشستی را درباره آزمایش موشکی اخیر کره شمالی برگزار کرد پیونگ یانگ، این نشست را یک اقدام به شدت تحریک آمیز سیاسی توصیف کرد.

 

بر این اساس، کره شمالی همچنین تاکید کرد در برابر هر کشوری که حقوق این کشور را بعنوان کشوری مستقل نقض بکند واکنشی تند نشان خواهد داد. آمریکا و همپیمانان آن در نشستی کره شمالی را به آزمایش موشک قاره پیما یا بالستیک متهم کردند. موشک اخیر کره شمالی به ۲۰۰ کیلومتری سواحل ژاپن برخورد کرد.

 

در نشست شورای امنیت سازمان ملل، آزمایش اخیر موشکی کره شمالی تهدیدی صریح ضد صلح و ثبات جهانی توصیف شد. البته شورای امنیت سازمان ملل به علت مخالفت چین و روسیه نتوانست قطعنامه‌ای را ضد کره شمالی صادر بکند. کره شمالی در ماه‌های اخیر در واکنش به مانور مشترک آمریکا و کره جنوبی یک موشک بالستیک آزمایش کرد.

 

ما پیش از این با فرانک اسمیت خبرنگار پرس تی وی در سئول درباره این موضوع گفتگو کردیم. وی گفت کره شمالی در واکنش به مانور‌های موشکی مشترک آمریکا و کره جنوبی در شبه جزیره کره دست به آزمایش‌های موشکی می‌زند.

 

فرانک اسمیت گفت: ما نباید از اقدام کره شمالی که به این شیوه واکنش نشان می‌دهد متعجب بشویم. خواهر رهبر کره شمالی از شورای امنیت سازمان ملل به علت استاندارد‌های دوگانه آن و محکوم کردن کره شمالی به علت آزمایش اخیر موشک بالستیک انتقاد کرد.

 

آزمایش‌های موشکی اخیر کره شمالی را در سال جاری باید با تغییرات سیاسی در کره جنوبی مرتبط دانست، زیرا رئیس جمهور جدید کره جنوبی قول داده است روابط با آمریکا را تقویت بکند. وی همچنین برگزاری مانور‌های مشترک گسترده با آمریکا را از سرگرفته است. بزرگ‌ترین مانور زمینی مشترک کره جنوبی و آمریکا در ۵ سال اخیر در تابستان اخیر اجرا شد. همچنین بزرگترین مانور مشترک هوایی آمریکا و کره جنوبی هم تقریبا چند هفته قبل به پایان رسید.

 

با توجه به همه این تحولات و حضور بیش از ۲۰ هزار نظامی آمریکا در منطقه، آزمایش‌های موشکی کره شمالی و توسعه قدرت بازدارندگی هسته‌ای آن قابل درک است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار