بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

پرستاران انگلیسی اعتصاب می‌کنند

پرستاران انگلیسی اعتصاب می‌کنند هزاران نفر از پرستاران در انگلیس برای افزایش دستمزد و بهبود شرایط کاری اعتصاب خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۶۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه صنفی پرستاران در انگلیس اعلام کرد هزاران پرستار در روزهای ۱۵ و ۲۰ دسامبر برای افزایش دستمزد و بهبود شرایط کاری اعتصاب خواهند کرد.

 

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، این اعتصاب‌ها احتمالاً نخستین مرحله از مراحل چندگانه اعتصاب پرستاران خواهد بود که بعد از عدم موافقت دولت با افزایش حقوقشان ۵ درصد بیشتر از تورم به وقوع خواهد پیوست.

 

پات کولن، دبیر کل کالج سلطنتی پرستاری گفت: «پرسنل پرستاری به اندازه کافی نادیده گرفته شده‌اند، به اندازه کافی حقوق کم دریافت کرده‌اند.»

 

کولن گفت دولت از دو هفته گذشته که پرستاران اعلام کرده‌اند برای اولین بار در تاریخ اعتصاب خواهند کرد از مذاکرات رسمی اجتناب کرده است.

 

استیو بارکلی، وزیر بهداشت انگلیس گفته مطالبات پرستاران به معنی افزایش ۱۹.۲ درصدی حقوق آنها است و برای دولت ۱۰ میلیارد پوند در سال بار مالی خواهد داشت.

 

او گفت: «این روزها برای همه چالش‌انگیز است و شرایط اقتصادی به معنی آن است که مطالبات اتحادیه پرستاران قابل اجابت نیست.»

 

وزیر بهداشت انگلیس اضافه کرد وزارتخانه تحت امر او برنامه‌هایی برای جلوگیری از اخلال در ارائه خدمات به بیماران در نتیجه اعتصاب‌ها دارد.

 

این اعتصاب فشارها را بر ریشی سوناک، نخست‌وزیر انگلیس افزایش خواهد داد که با رکود اقتصادی و بحران افزایش هزینه‌های معیشتی در کشور روبرو است. نرخ تورم انگلیس در ماه اکتبر به ۱۱.۱ درصد رسید که در ۴۱ سال اخیر بی‌سابقه است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده