ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

ثبت رکورد جهانی تزریق واکسن کرونا در ایران

ثبت رکورد جهانی تزریق واکسن کرونا در ایران معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به ثبت رکورد جهانی تزریق روزانه واکسن کووید۱۹ نسبت به کل جمعیت در ایران بیان داشت: از ابتدای مرداد ۱۴۰۰ تاکنون بالغ بر ۱۴۶ میلیون دز واکسن تزریق شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، با اعلام وزارت بهداشت، حسین فرشیدی در اولین جلسه مشترک معاونان، مشاوران و مدیران حوزه ستادی و روسای سازمان های وابسته با موضوع «بررسی عملکرد وزارت متبوع در دولت سیزدهم» که در سالن همایش های شهید سلیمانی ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: از شهریور ۱۴۰۰ تاکنون ۱۳۹ کانکس مورد نیاز برای تکمیل واحدهای عشایری و فضای مورد نیاز در زمان بحران تامین شده است.

 

وی با اعلام پوشش جمعیتی ۳۴ میلیونی روستایی و عشایری برنامه پزشک خانواده در کشور، افزود: مقدمات لازم برای اجرای این برنامه در کل کشور بر اساس دستورالعمل ۰۳ در حال انجام است.

 

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به ثبت رکورد جهانی تزریق روزانه واکسن کووید۱۹ نسبت به کل جمعیت در اوایل شهریور ۱۴۰۰ در ایران، بیان داشت: از ابتدای مرداد ۱۴۰۰ تاکنون بالغ بر ۱۴۶ میلیون دز و از ابتدای برنامه واکسیناسیون ۱۵۵ میلیون دز واکسن کرونا به مردم تزریق شده است.

 

فرشیدی یادآور شد: دریافت، نگهداری و توزیع ۲۱۳ میلیون دز از ۱۰ نوع واکسن کووید۱۹ به شکل ۲۴ ساعته و فعال سازی ۲۹ هزار و ۲۵۰ واحد بهداشتی در جهت استمرار واکسیناسیون کرونا از دیگر برنامه های واکسیناسیون سراسری کووید۱۹ در کشور بوده است.

 

وی اقدامات درمانی در خصوص بیماری های قابل انتقال بین انسان وحیوان در مراکز بهداشتی کشور را چنین برشمرد: درمان حیوان گزیدگی ۲۶۱ هزار ۶۷۸ مورد، تشخیص و درمان تب مالت ۲۰هزار و ۴۹۰مورد، تشخیص و درمان سالک ۱۶ هزار و ۳۰۷ مورد، شناسایی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ۱۳ مورد، درمان و مراقبت عقرب زدگی ۴۲ هزار و ۳۶۵ مورد و درمان و مراقبت مارگزیدگی ۶ هزار و ۲۴۸ مورد.

 

معاون بهداشت وزارت بهداشت از درمان ۲ هزار بیمار مبتلا به هپاتیت C به صورت رایگان در مراکز بهداشتی خبر داد و بیان داشت: تاکنون ۶۰ واحد مشاوره هپاتیت با رویکرد بیماریابی فعال در کشور راه اندازی شده است./ مشرق

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار