اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

قیمت جهانی طلا امروز جمعه ۱۴۰۱/۰۹/۱۱

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۸ درصد کاهش به ۱۷۹۸ دلار و ۹ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۱ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 02
کد خبر: ۱۶۱۸۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، قیمت طلا در روز جمعه در حدود بالاترین رقم طی چند ماه گذشته باقی‌مانده است. به نظر می‌رسد بازارها قبل‌از انتشار اطلاعات مربوط به اشتغال آمریکا که می‌تواند آینده سیاست پولی آن را تعیین کند محتاطانه عمل می‌کنند.

 احتمال آرام‌تر شدن روند افزایش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا در ماه‌های آینده باعث شده بازار فلزات طی هفته جاری بهبود یابد و فلزات گرانبها از جمله طلا که شدیداً از افزایش نرخ بهره در سال جاری میلادی آسیب‌دیده‌اند، بیشترین سود را از این اتفاق خواهند برد. بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا را افزایش داده و تمایل برای آن را پایین می‌آورد.

 قیمت هر اونس طلا امروز با 0.28 درصد کاهش به 1798 دلار و 9 سنت رسید، اما همچنان نزدیک به بالاترین رقم طی 3 ماه گذشته باقی‌مانده است.

 تمام توجه بازار در حال حاضر به اطلاعات نرخ اشتغال در بخش غیرکشاورزی آمریکا متمرکز شده که قرار است در ساعات آینده منتشر شود. پیش‌بینی می‌شود بازار کار آمریکا کمی در ماه نوامبر آرام شده باشد. اما هرگونه نشانه‌ای از افزایش غیرمنتظره نرخ اشتغال در این کشور انگیزه‌ کافی به بانک مرکزی آمریکا برای حفظ سناریوی افزایش شدید نرخ بهره را می‌دهد که تأثیرات منفی بر بازارها خواهد گذاشت.

 دورنمای کاهش میزان افزایش نرخ بهره در آمریکا باعث آرام شدن بازارهایی شده که از این اتفاق در سال جاری میلادی آسیب‌دیده‌اند. عملکرد پلاتین و نقره در مقایسه با طلا در این هفته بهتر بوده و هر دوی آنها بیش‌از 6 درصد افزایش قیمت داشته‌اند.

 در میان فلزات صنعتی، قیمت مس امروز کاهش یافت. اما افزایش امید به آرام شدن محدودیت‌های کرونایی در چین به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین واردکنندگان این فلز، هفته مثبتی را برای آن رقم خواهد زد.

 قیمت نقره امروز با 0.09 درصد کاهش به 22 دلار و 82 سنت رسید و پلاتین با 0.43 درصد کاهش 1040 دلار و 44 سنت معامله می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر