اتهام زنی اسرائیل: ایران پشت حمله به یهودیان در سیدنی است/ هویت یکی از تیراندازان اعلام شد  ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟ واکنش مبهم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال صادر نشدن ویزای ملی‌پوشان ایران آخرین وضعیت پیگیری پرونده امام موسی صدر پس از آزادی پسر قذافی روابط ایران و جمهوری آذربایجان؛ انتخابی مقطعی یا ضرورتی ژئوپلتیکی؟

تورم انگلیسی‌ها را به مصرف غذای حیوانات کشاند

طبق گزارش روزنامه انگلیسی، در پی افزایش هزینه‌های زندگی در این کشور، قشر فقیر و آسیب‌پذیر مردم در حال روی آوردن به مصرف غذای حیوانات خانگی هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 03
کد خبر: ۱۶۱۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر. روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» گزارش داد به دلیل افزایش هزینه‌های زندگی، قشر فقیر و آسیب‌پذیر مردم انگلیس در حال روی آوردن به مصرف غذای حیوانات خانگی هستند. 

 

در این گزارش آمده است: همزمان با افزایش صورتحساب‌ها، خانواده‌ها به انتخاب دشوار بین گرما و غذا رسیده‌اند که همین باعث شده برخی به انجام اقدامات ناخوشایند روی بیاورند. 

 

ایندیپندنت به نقل از یک مقام محلی نوشت: مردم به دلیل بحران افزایش هزینه‌های زندگی، غذای حیوانات خانگی را می‌خورند و سعی می‌کنند با استفاده از شمع غذاها را گرم کنند. 

 

تورم در انگلیس به بالاترین حد خود در ۴۱ سال اخیر رسیده و هزینه مواد غذایی و نوشیدنی‌های غیرالکلی در سال منتهی به اکتبر ۱۶.۴ درصد افزایش یافته است. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار