کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

شرایط چهارگانه کی‌یف برای آغاز مذاکره

دیوید آراخامیا مذاکره‌کننده ارشد کی‌یف در مذاکرات با روسیه تصریح کرد که کی‌یف آماده است در صورت برآورده شدن ۴ شرط، تضمین های امنیتی به روسیه بدهد و در روند مذاکره با مسکو قرار بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 04
کد خبر: ۱۶۲۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر از تارنمای کی یف ایندیپندنت، وی گفت،در صورتی که مسکو نیروهایش را از اوکراین خارج کند،خسارت پرداخت و تمامی جنایتکاران جنگی را مجازات کند و داوطلبانه تسلیحات هسته ای خود را تحویل دهد، اوکراین آماده ارائه تضمین های امنیتی است.

این مقام اوکراینی گفت: زمانیکه روسیه این شروط را برآورده کرد، ما آماده ایم پشت میز مذاکره بنشینیم و در مورد تضمین‌های امنیتی مذاکره کنیم.

امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه روز گذشته از غرب درخواست کرده بود که در صورت موافقت ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه با مذاکره در باره پایان جنگ اوکراین، دادن تضمین هایی به مسکو درباره ساختار امنیتی آینده را بررسی کند.

وی افزود: اروپا باید آماده دادن تضمین های امنیتی به روسیه بلافاصله پس از بازگشت مسکو به میز مذاکرات باشد.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین روز ۱۶ نوامبر (۲۵ آبان ماه) گفته بود که کشورهای غربی نشانه هایی در باره درخواست پوتین برای مذاکره مستقیم با اوکراین، دریافت کرده اند.

دمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین روز بعد گفت که روسیه به علت تمایل نداشتن اوکراین به مذاکره، به این جنگ ادامه می دهد.

انستیتو بررسی جنگ در ۲ دسامبر (۱۱ آذر ماه) اعلان کرد که مسکو از مذاکره با اوکراین و غرب شامل برقراری آتش بس بهره خواهد برد، زیرا امکان خواهد یافت که ارتش خود را برای تهاجم های بعدی به اوکراین آماده کند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار