مضرات استفاده طولانی مدت از عصاره چای سبز-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

مضرات استفاده طولانی مدت از عصاره چای سبز

استفاده طولانی مدت از عصاره چای سبز با دوز بالا، می تواند از افراد در برابر سرطان، بیماری های قلبی عروقی، چاقی و دیابت نوع ۲، محافظت کند، اما همچنین ممکن است در برخی افراد، منجر به آسیب کبدی شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۱۶۲۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر اما کدام افراد در معرض خطر آسیب های کبدی هستند؟ محققان دانشگاه راتگرز، دو گونه ژنتیکی را معرفی کرده اند که می توانند افراد در معرض این خطر را پیش بینی کنند.

پژوهشگران اظهار داشته اند: شواهد رو به رشدی وجود دارند که نشان می‌ دهند عصاره چای سبز با دوز بالا، ممکن است مزایای سلامتی قابل ‌توجهی برای برخی افراد داشته باشد، به همین دلیل پیش بینی افرادی که در معرض خطر آسیب کبدی ناشی از این مکمل ها، قرار دارند بسیار مهم است.

تیم تحقیقاتی، با استفاده از داده های حاصل از یک مطالعه بزرگ در مورد تأثیر چای سبز بر سرطان پستان، بررسی کرد که آیا افرادی که دارای گونه های ژنتیکی خاصی هستند، پس از یک سال مصرف روزانه 843 میلی ‌گرم از اپی گالوکتشین گالات (EGCG)، یکی از آنتی اکسیدان های غالب در چای سبز، بیشتر در معرض آسیب کبدی هستند یا خیر.

محققان، دو گونه ژنتیکی را مطالعه کردند: هر کدام سنتز آنزیمی که EGCG را تجزیه می کند، کنترل می کنند. بررسی های محققان، نشان داد که علائم اولیه آسیب کبدی در زنان، تا حدودی با یک تغییر در ژنوتیپ کاتکول-O-متیل ترانسفراز (COMT) مرتبط است. در حالی که این علائم به شدت با تغییر در ژنوتیپ UGT1A4 قابل پیش بینی هستند.

به طور متوسط، محققان مشاهده کردند؛ آنزیمی که نشان دهنده استرس کبد بود، در شرکت ‌کنندگانی که ژنوتیپ پرخطر UGT1A4 داشتند، پس از 9 ماه مصرف مکمل چای سبز، تقریباً 80 درصد افزایش یافت. در حالی که این آنزیم، در سایر افرادی که ژنوتیپ ‌های کم خطر داشتند، تنها 30 درصد افزایش یافت.

دانشمندان اضافه کرده اند: خطر مسمومیت کبدی، تنها با مصرف دوز های بالای مکمل‌ های چای سبز مرتبط بود، نه با نوشیدن چای سبز. به احتمال زیاد، علاوه بر تغییرات ژنتیکی مختلف، تعدادی از عوامل غیر ژنتیکی، نیز در بالا بردن این خطر نقش دارند.یافته های تحقیقاتی در مجله Journal of Dietary Supplements قابل دسترسی هستند./سلامت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار