واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

چین خواستار کاهش تحریم‌های کره‌شمالی شد

وزارت خارجه چین اعلام کرد که رئیس جمهور این کشور در دیدار اخیر با ترامپ در ژاپن خواستار کاهش تحریم‌ها علیه کره‌شمالی شده بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۲۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 14
کد خبر: ۱۶۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امورخارجه چین روز شنبه اعلام کرد: «شی جی پینگ» رئیس جمهوری چین در ماه گذشته در دیدار با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا خواستار انعطاف پذیری بیشتر و کاهش تحریم های این کشور علیه کره شمالی شد.

 

به گزارش رویترز، «گنگ شوانگ» سخنگوی وزارت خارجه چین به خبرنگاران گفت: رئیس جمهوری چین در دیدار با ترامپ در حاشیه نشست گروه 20 در اوزاکا ژاپن، خواستار نرمش واشنگتن در قبال کره شمالی و کاهش تحریم‌ها علیه این کشور شد.

 

این در حالی است که یک منبع آگاه و نزدیک به کاخ سفید روز پنجشنبه گفت: ایالات متحده در حال بررسی تعلیق 12 تا 18 ماهه تحریم های اعمال شده علیه کره شمالی است، در ازای آنکه پیونگ یانگ نیز تاسیسات هسته ای مهم خود را از کار انداخته و کل برنامه های اتمی اش را متوقف کند.

 

پیشنهاد آمریکا شامل تعلیق تحریم های شورای امنیت سازمان ملل است که علیه صادرات زغال سنگ و منسوجات کره شمالی اعمال شده است. این اقدام یک سازش و مصالحه بین کشور به شمار می رود آن هم پس از شکست دور دوم مذاکرات رهبران دو کشور در ماه فوریه در شهر هانوی پایتخت ویتنام.

 

اظهارات این منبع آگاه در شرایطی است که انتظار می رود مذاکرات هسته ای آمریکا و کره شمالی طی روزهای آینده مجددا از سر گرفته شود. هنوز زمان و مکان دقیق این مذاکرات اعلام نشده است.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار