ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اعلام آماده‌باش ارتش اسرائیل در کرانه باختری

اعلام آماده‌باش ارتش اسرائیل در کرانه باختری رسانه‌های صهیونیستی از اعلام آماده باش ارتش رژیم صهیونیستی به دنبال تشدید اوضاع در کرانه باختری خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۶ - ۱۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 08
کد خبر: ۱۶۲۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، سایت صهیونیستی «والا» صبح امروز پنجشنبه اعلام کرد که ارتش اسرائیل در پی تشدید اوضاع در مناطق کرانه باختری، وضعیت آماده باش را اعلام کرد.

 

«امیر بوخبوت» تحلیلگر نظامی وب‌سایت صهیونیستی والا، گفت که ارتش اسرائیل به دلیل ترس از عملیات مقاومتی در کرانه باختری در انتقام از حوادث امروز جنین در کرانه باختری وضعیت آماده‌باش را اعلام کرده است.

 

سرزمین‌های اشغالی طی روزهای اخیر شاهد افزایش شدت خشونت و توسعه دامنه عملیات‌های نظامی صهیونیست‌ها در چند شهر و روستا بوده است. نظامیان صهیونیست در این عملیات‌ها با اعمال خشونت‌های افراطی شماری از شهروندان فلسطینی را به شهادت رسانده یا مجروح کردند و ده‌ها نفر را نیز بازداشت کردند.

 

این درحالی است که امروز سه جوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان اشغالگر صهیونیستی به شهادت رسیدند.

 

شرایط این روزهای سرزمین های اشغالی به ویژه در کرانه باختری بسیار ویژه شده و رزمندگان فلسطینی با هر وسیله‌ای که شده پاسخ جنایات بی شمار صهیونیست‌ها را می دهند و همین امر شرایط ویژه‌ای را برای صهیونیست های غاصب رقم زده است.

 

تا پیش از این صهیونیست‌ها فقط در جنوب سرزمین‌های اشغالی و در منطقه غزه با فلسطینی‌ها درگیر بودند ولی هم اکنون کرانه باختری در شرق فلسطین به دلیل مسلح شدن جوانان آن خواب راحت را از چشمان آنها گرفته است.

 

اخیرا مرکز داده‌های فلسطینی «معطی» اعلام کرد که عملیات مقاومتی از ابتدای سال 2022 به طور چشم گیری افزایش یافته و به بیش از 10325 مورد که 565 مورد از آنها عملیات شلیک، 35 مورد حمله با سلاح سرد و 14 مورد عملیات زیر گیری با خودرو بوده است.

 

اخیرا روزنامه «یدیعوت احارانوت» نوشت که روزانه چندین عملیات فلسطینیان علیه اسرائیلی‌ها صورت می‌گیرد و تعداد عملیات هر روز نسبت به روز قبل بیشتر می‌شود.

 

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد طی ماه اکتبر گذشته 382 عملیات تیراندازی، زیر گرفتن، چاقو زدن، پرتاب بمب دست ساز و پرتاب سنگ(به سمت نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست) ثبت شده که در مقایسه با ماه سپتامبر که 254 مورد عملیات بوده، حدود 130 عملیات افزایش یافته است.

 

همچنین کارشناسان رژیم صهیونیستی معتقدند که این رژیم با بزرگترین چالش خود یعنی تحرکات مسلحانه فلسطینیان در کرانه باختری مواجه است.

 

چندی پیش، محافل امنیتی صهیونیستی اعلام کردند که کرانه باختری در آستانه انتفاضه جدید قرار دارد و ارتش رژیم صهیونیستی در تقابل با عملیات فلسطینیان در کرانه باختری، با بحران گزینه‌ها مواجه است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار