بیانیه سنتکام درباره تجاوز به برج مراقبت دریایی چابهار سفارت ایران در بغداد: دوران حمله بدون پرداخت هزینه به پایان رسیده است لاوروف: با همه طرف‌های درگیر در بحران خلیج فارس در تماسیم نامه ایروانی به شورای امنیت در پی اقدامات جنگی آمریکا علیه ایران تصاویر ماهواره‌ای از اصابت موفق موشک‌های سپاه به امارات حمله به یک نفتکش در نزدیکی سواحل عمان حمله غافلگیرانه ایران به مرکز فرماندهی پایگاه نظامی آمریکا در سوریه حزب‌الله: روایت‌های دروغین فعالیت نظامی در سوریه را قویاً رد می‌کنیم بیانیه ایران درباره حملات وحشیانه آمریکا و هشدار به همسایگان جنوبی روایت بقائی از مخالفان مقابله با تروریسم و جنایات بین‌المللی حفاظت امنیتی مادام‌العمر برای نتانیاهو از کابوس مرگ رهبر انصارالله یمن: آمریکا و اسرائیل منشأ شرارت و بی‌ثباتی در جهان هست کرملین: تماس‌ها با ایران ادامه دارد نارضایتی ترام‍پ از هگست بابت وعده‌های محقق‌نشده در جنگ علیه ایران سفر نتانیاهو به آمریکا لغو شد آمریکا با نیروی زمینی می‌تواند تنگه هرمز را تصرف کند؟

زلنسکی:باخموت در شرق اوکراین به ویرانه تبدیل شده است

زلنسکی:باخموت در شرق اوکراین به ویرانه تبدیل شده است ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین ادعا کرد نیروهای روسیه شهر باخموت در شرق اوکراین را به ویرانه تبدیل کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 10
کد خبر: ۱۶۳۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر از یورونیوز، زلنسکی شنبه گفت، وضعیت چندین شهر در خط مقدم جنگ در استان‌های دونتسک و لوهانسک در شرق اوکراین «بسیار وخیم» است.

زلنسکی با اشاره به شهرهای باخموت، سولدار، مارینکا و کرمینا، اضافه کرد: مدت‌هاست که در این مناطق هیچ مکان سالمی باقی نمانده که از گلوله و آتش آسیب ندیده باشد. اشغالگران باخموت یکی از شهرهای دونباس را که ارتش روسیه به ویرانه‌های سوخته تبدیل کرده بود، به طور کامل ویران کرده‌اند.

پس از اینکه نیروهای اوکراین نزدیک به یک ماه پیش، شهر خرسون را بازپس گرفتند، درگیری‌ها در اطراف باخموت شدت یافت.

بر اساس گزارش یورونیوز، تسخیر باخموت خطوط تدارکاتی اوکراین را مختل می‌کند و می‌تواند مسیر جدیدی را برای نیروهای روسی باز کند تا به سمت کراماتورسک و اسلوویانسک، پایگاه‌های اصلی اوکراین، فشار بیاورند.

روزنامه لوموند فرانسه روز گذشته گزارش داده بود که روسیه در صدد محاصره شهر «باخموت» در «دونتسک» اوکراین است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار