سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

لیبرمن: نتانیاهو ما را به درگیری نظامی خواهد کشاند

لیبرمن: نتانیاهو ما را به درگیری نظامی خواهد کشاند وزیر دارایی فعلی رژیم صهیونیستی درخصوص جنگ افروزی نتانیاهو و کابینه افراطی آن هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر دارایی در دولت پیشبرد امور رژیم صهیونیستی، درباره جنگ افروزی احتمالی بنیامین نتانیاهو مامور تشکیل کابینه آینده این رژیم هشدار داد.

 

به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، آویگدور لیبرمن ،گفت: نباید به بنیامین نتانیاهو مشروعیت داد و او حتی یک روز هم نباید نخست وزیر باشد.

 

لیبرمن افزود: نتانیاهو ممکن است اسرائیل را به ماجراجویی نظامی بکشاند تا از دست عناصر افراطی کابینه‌اش خلاص شود. نتانیاهو طرح جایگزینی دارد که در پشت آن، انگیزه خلاص شدن از دست بن غفیر و اسموتریچ قرار دارد.

 

این مقام صهیونیسیت تاکید کرد نتانیاهو برای تحقق این هدف، رژیم صهیونیستی را به سوی ماجراجویی نظامی خواهد کشاند تا پس از آن، از او و گانتس، وزیر جنگ این رژیم بخواهد تا کابینه اش را به بهانه اوضاع امنیتی، نجات دهند.

 

لیبرمن در پایان گفت: اطمینان دارم که من به او ملحق نخواهم شد و امیدوارم گانتس هم چنین کاری انجام ندهد. زیرا نتانیاهو فردی است که حاضر است اسرائیل را قربانی کند و آن را به ماجراجویی نظامی بکشاند تا از دست رقبایش خلاص شود و نباید به چنین فردی مشروعیت داد و نباید یک روز هم نخست وزیر باقی بماند.

 

پیشتر یائیر لاپید، نخست وزیر فعلی رژیم صهیونیستی درباره تصمیم بنیامین نتانیاهو در تعیین کابینه گفت: ​شاهد تشکیل کابینه‌ای کاملا جنون آمیز در اسرائیل هستیم. لاپید خطاب به طرفداران حزب نتانیاهو گفت: شما که در انتخابات به لیکود رای دادید آیا چنین خواسته‌هایی داشتید؟ حال چنین فردی با این اندیشه‌های تاریک برای شما‏ و دخترانتان تصمیم خواهد گرفت؟ آیا این مسائل را برای اسرائیل می‌خواستید؟

 

پس از افشای توافقات نتانیاهو جهت انتخاب شخصیت‌های افراطی برای پست‌های حساس در ارتش، امنیت داخلی و آموزش، این نگرانی‌هایی در سرزمین‌های اشغالی و جهان از کابینه آینده تل آویو بوجود آمد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار