بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

تاکید بورل بر ادامه حمایت از اوکراین

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن محکوم کردن حملات موشکی روسیه به اوکراین، گفت بروکسل تا هر زمان لازم باشد کنار کی‌یف می‌ایستد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 17
کد خبر: ۱۶۴۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در حساب کاربری خود در توییتر حملات موشکی روسیه به اوکراین را محکوم و آن را مصداق دیگری از «ترور کور» کرملین توصیف کرد. 

 

او با بیان اینکه این حملات باعث محروم‌سازی مردم اوکراین از خدمات حیاتی مانند بیمارستان، برق، آب و غیره می‌شود نوشت: «اتحادیه اروپا تا هر زمان لازم باشد کنار اوکراین می‌ایستد».

 

طبق گزارش‌ها، روسیه در هفته‌های اخیر زیرساخت‌های اوکراین را در سراسر این کشور هدف حملات موشکی قرار داده و همچنین نبرد در امتداد خطوط مقدم در مناطق شرقی و جنوبی را تشدید کرده است.

 

ژست انسان‌دوستانه بورل در حالی است که کشورهای غربی به ویژه آمریکا و انگلیس از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین با تشدید فشار تحریم‌های روسیه و عرضه سلاح‌های سبک و سنگین به کی‌یف، به آتش‌ نا‌آرامی‌ها در این کشور دامن زده است.

 

مقام‌های آمریکایی سه‌شنبه گفتند که ایالات متحده در آستانه تأیید ارسال سامانه موشک پاتریوت به اوکراین است و با درخواست فوری مقام‌های اوکراین که به دنبال سلاح‌های قوی‌تر برای سرنگونی موشک‌های روسیه هستند، موافقت کرده‌ است.

 

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین دوشنبه از کشورهای غربی درخواست کرده بود که تسلیحات پیشرفته بیشتری را در اختیار اوکراین قرار دهند تا با روسیه مقابله کند./ فارس

ارسال نظر