بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

مشکلات عدیده توئیتر که همچنان ادامه دارد

یکی از موسسان توئیتر گفت: این شرکت مشکلات قابل توجهی در زمان حضور وی داشته است و همچنان دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 18
کد خبر: ۱۶۴۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، جک دورسی، یکی از موسسان توئیتر در اظهاراتی، اذعان کرد پس از ورود سرمایه‌گذاران به این شرکت، از تلاش برای پیشبرد تغییراتی که در شبکه اجتماعی توئیتر می‌خواست، دست کشیده است. او از ایلان ماسک نام نبرد، اما در اظهاراتش روشن کرد که این شرکت مشکلات قابل توجهی در زمان حضور وی داشته و همچنان دارد.

 

دورسی گفت: نظراتش پیرامون فایل‌های توئیتر که ماسک اخیرا منتشر کرد تا از ادعاهایش درباره غرض‌ورزی مدیریت قبلی توئیتر نسبت به محافظه کاران در نظارت بر محتوا را ثابت کند، را اضافه می‌کند.

 

جک دورسی در ابتدای پست خود نوشت: به سه اصل معتقد است. شبکه اجتماعی باید در برابر کنترل شرکتی و دولتی ایستادگی کند. نویسنده تنها شخصی است که می‌تواند محتوایی که تولید می‌کند را حذف کند و نظارت بهتر است که با انتخاب الگوریتمی اجرا شود. توئیتری که من آن زمان مدیریت کردم و توئیتر امروزی، هیچ کدام از این سه اصل را ندارند.

 

ایلان ماسک که خرید ۴۴ میلیارد دلاری توییتر را اواخر اکتبر نهایی کرد، تغییرات زیادی در این شبکه اجتماعی صورت داده و حساب کاربری دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا که در زمان دورسی و پس از حمله به ساختمان کنگره آمریکا در ششم ژانویه، به طور دائمی مسدود شده بود را برگردانده است.

 

دورسی انتقاد خاصی نسبت به ماسک مطرح نکرد. وی گفت: پس از این که شرکت الیوت، به عنوان یک سرمایه‌گذار کنشگر وارد توئیتر شد، تلاش برای هدایت این شرکت شبکه اجتماعی در مسیر درست را رها کرد.

 

موسس سابق توئیتر نوشت: این تقصیر من بود. وقتی یک سرمایه‌گذار کنشگر در سال ۲۰۲۰ سهام این شبکه اجتماعی را خرید، من کاملا از تلاش برای پیشبرد تغییرات دست کشیدم.

 

درباره تصمیم توئیتر برای تعلیق حساب ترامپ، دورسی نوشت: معتقد است که هیچ نیت سوء یا اهداف پنهانی وجود نداشته و همه مطابق با بهترین اطلاعاتی که در آن زمان داشتند، عمل کردند. با این حال، اشتباهاتی صورت گرفت و اگر توییتر به جای تمرکز به ابزار‌هایی برای خودش، به ابزار‌های بیشتر برای افرادی که از این سرویس استفاده می‌کردند تمرکز می‌کرد، این شرکت در وضعیت فعلی قرار نمی‌گرفت. پلتفرم‌های شبکه اجتماعی نباید محتوا را حذف کرده یا حساب‌ها را تعلیق کنند، زیرا چنین اقدامی زمینه مهم، یادگیری و اجرای فعالیت غیرقانونی را پیچیده می‌کند.

 

بر اساس گزارش‌ها، دورسی به پروژه‌های بلو اسکای، ماستودون و ماتریکس اشاره کرد که می‌توانند دیدگاهی که او از پروتکل شبکه اجتماعی رایگان و آزاد دارد را محقق می‌کنند. وی گفت: به پروژه‌های امیدبخش کمک مالی فراهم خواهد کرد و از یک میلیون دلار کمک برای پلتفرم پیام‌رسان رمزنگاری شده سیگنال آغاز می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر