اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد

سرلشکر باقری:‌ ارتش برای ساخت منازل مسکونی و بیمارستان‌ها منتظر بودجه‌های دولتی نشد

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ارتش در زمینه مسکن سازمانی و شخصی گام‌های مهمی برداشته و موضوع اساسی این است که منتظر بودجه‌های دولتی نشده و با مولد کردن سرمایه های اساسی که در خدمت داشته این مهم را انجام داده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح صبح امروز(دوشنبه ۲۸ آذر) در مراسم افتتاح منازل مسکونی ارتش در تهران و سراسر کشور طی سخنانی گفت: در مکتب اسلامی مجاهدان میهن اسلامی دژ مستحکم امنیت و آرامش مردم هستند و ارتش جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب و در دفاع مقدس و ایجاد بازدارندگی در دفاع از کشور و ارتقاء امنیت و آرامش در راه پیشرفت کشور، همواره در خط مقدم بوده و از این جهت خداوند بزرگ را شاکریم که ملت ایران دارای چنین نیروهای مسلح مقتدری است.

 

وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی در کنار توسعه تجهیزات و پیشبرد طرح‌های عملیاتی و نشان دادن آمادگی و اقتدار به معیشت کارکنان هم توجه اساسی داشته است. هنگامی که یک‌ رزمنده با گذشتن از آسایش خود به مرزها می‌رود، بر عهده فرماندهان است که معیشت و مسکن او را مورد توجه قرار دهند که به شکر خدا در نیروی زمینی ارتش در این زمینه کار به خوبی در حال پیشرفت است.

 

سردار باقری ادامه داد: مسئله مسکن به عنوان یکی‌از اساسی‌ترین بحث‌های معیشت موضوع فوق‌العاده مهمی است. در زمینه مسکن سازمانی و شخصی گام های مهمی در ارتش برداشته شده و موضوع در مسیر درست خود قرار گرفته است. مهم این است که ارتش منتظر بودجه‌های دولتی نشده و با مولد کردن سرمایه‌های اساسی که در خدمت داشته این مهم را انجام داده است. ساخت منازل مسکونی، پادگان‌ها و بیمارستان‌ها با کیفیت مناسب از جمله اقدامات مهمی است که انجام شده است.

 

رئیس ستادکل نیروهای مسلح تصریح کرد: این امر فرمانده کل قوا که نیروهای مسلح باید در مقاطع میانی خدمت دارای منزل شخصی بشوند و بدون دغدغه زندگی آرامی داشته باشند، در ارتش مورد توجه قرار گرفته و در قالب پروژه‌های کوثر در حال اجرا است.

وی عنوان کرد: با وجود چنین منازلی و کمک به رفع سایر مشکلات معیشتی موجب آرامش خاطر و بدون دغدغه دست به ماشه بودن را به ارمغان می‌آورد که نقش اساسی در ارتقاء امنیت کشور ایفا می‌کند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار