پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

مقام سابق عراقی: البغدادی اکنون در لیبی است

عضو ارشد مجلس اعلای اسلامی عراق با بیان اینکه «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش در این کشور حضور ندارد، گفت که «البغدادی در حال حاضر در لیبی مستقر است».
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 15
کد خبر: ۱۶۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر ، تاکنون خبرهای ضد و نقیضی درباره سرنوشت «ابوبکر البغدادی» پس از پیروزی عراق در برابر داعش در سال ۲۰۱۷ منتشر شده است.

«باقر جبر الزبیدی» وزیر مالی اسبق عراق و عضو شورای رهبری مجلس اعلای اسلامی این کشور یکی از شخصیت‌های عراقی است که امروز (دوشنبه) درباره این مساله اظهار نظر و حضور ابوبکر البغدادی در عراق را تکذیب کرد.

 

به گزارش منابع رسانه‌ای عراق، الزبیدی گفت که سرکرده داعش در عراق حضور ندارد و احتمال دارد در لیبی مستقر باشد.

وی تصریح کرد، «اطلاعات به دست‌آمده حاکی از آن است که البغدادی در حال حاضر در لیبی است و به زودی از این کشور سخنرانی می‌کند».

 

وزیر مالی اسبق عراق که این اظهارات را در یک نشست خبری عنوان می‌کرد، اظهار داشت که «تمرکز داعش روی سامراء و منطقه النخیب و حومه آن است و سعی دارد با انجام عملیات‌های انتحاری، مناطق مرکزی و شمال عراق را هدف قرار دهد».

عضو ارشد مجلس اعلای اسلامی عراق پیش‌بینی کرد که «داعش به مصر و تونس حمله کند و با تصرف لیبی، بخشی از آفریقا را از آن خود کند».

 

گروه تروریستی داعش اخیرا فیلمی را منتشر کرد که در آن نشان می‌دهد ده‌ها نفر از عناصر مسلح این گروه در یک منطقه صحرایی که گفته می‌شود جنوب لیبی است، با ابوبکر البغدادی بیعت کردند.

 

این ویدئو، در حالی منتشر شده که نیروهای شرق لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر در حال درگیری با نیروهای دولت وفاق ملی در غرب جهت سیطره بر طرابلس پایتخت این کشور هستند.

منبع : فارس

ارسال نظر