کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

مقام سابق عراقی: البغدادی اکنون در لیبی است

عضو ارشد مجلس اعلای اسلامی عراق با بیان اینکه «ابوبکر البغدادی» سرکرده داعش در این کشور حضور ندارد، گفت که «البغدادی در حال حاضر در لیبی مستقر است».
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۲۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 15
کد خبر: ۱۶۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر ، تاکنون خبرهای ضد و نقیضی درباره سرنوشت «ابوبکر البغدادی» پس از پیروزی عراق در برابر داعش در سال ۲۰۱۷ منتشر شده است.

«باقر جبر الزبیدی» وزیر مالی اسبق عراق و عضو شورای رهبری مجلس اعلای اسلامی این کشور یکی از شخصیت‌های عراقی است که امروز (دوشنبه) درباره این مساله اظهار نظر و حضور ابوبکر البغدادی در عراق را تکذیب کرد.

 

به گزارش منابع رسانه‌ای عراق، الزبیدی گفت که سرکرده داعش در عراق حضور ندارد و احتمال دارد در لیبی مستقر باشد.

وی تصریح کرد، «اطلاعات به دست‌آمده حاکی از آن است که البغدادی در حال حاضر در لیبی است و به زودی از این کشور سخنرانی می‌کند».

 

وزیر مالی اسبق عراق که این اظهارات را در یک نشست خبری عنوان می‌کرد، اظهار داشت که «تمرکز داعش روی سامراء و منطقه النخیب و حومه آن است و سعی دارد با انجام عملیات‌های انتحاری، مناطق مرکزی و شمال عراق را هدف قرار دهد».

عضو ارشد مجلس اعلای اسلامی عراق پیش‌بینی کرد که «داعش به مصر و تونس حمله کند و با تصرف لیبی، بخشی از آفریقا را از آن خود کند».

 

گروه تروریستی داعش اخیرا فیلمی را منتشر کرد که در آن نشان می‌دهد ده‌ها نفر از عناصر مسلح این گروه در یک منطقه صحرایی که گفته می‌شود جنوب لیبی است، با ابوبکر البغدادی بیعت کردند.

 

این ویدئو، در حالی منتشر شده که نیروهای شرق لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر در حال درگیری با نیروهای دولت وفاق ملی در غرب جهت سیطره بر طرابلس پایتخت این کشور هستند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار