حذف و ادغام ۱۳۶ ردیف هزینه در بودجه ۱۴۰۵ برای کمک به معیشت مردم یک انتصاب مهم در شورای عالی امنیت ملی توقیف کشتی حامل ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس با ۱۶ خدمه غیر ایرانی توسط سپاه پاسداران هیئت نظارت مجمع تشخیص لایحه بودجه‌ای دولت را تایید کرد الیاس حضرتی: رفع فیلتر تلگرام را تأیید نمی‌کنم تازه‌ترین اظهارات پزشکیان درباره اجرای کالابرگ تاجگردون رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ شد لایحه بودجه ۱۴۰۵ اعلام وصول شد سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند

سردار فرحی: مرکز نوآوری سرباز در آینده نزدیک افتتاح می‌شود

جانشین وزیر دفاع گفت: به‌زودی مرکز نوآوری سرباز افتتاح می‌شود که در آن سربازان می‌توانند برای حوزه‌های آینده، ایده ارائه دهند و در صورت موافقت آن‌ها می‌توانیم با حفظ مالکیت معنوی، فکر و ایده نوآوران را هم خریداری کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سید مهدی فرحی جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح امروز (دوشنبه 28 آذر) در دومین همایش ملی مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح که در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، گفت: ۲۶ دستگاه در مهارت‌آموزی سربازان همکاری دارند.

 

وی افزود: امسال پیش‌بینی شده تا ۳۰۰ هزار نفر از سربازان گواهینامه مهارت‌ بگیرند که در این رابطه تلاش خوبی برای ایجاد اشتغال این عزیزان صورت گرفته است. در همین راستا، سالانه ۱۰ هزار سرباز را در این وزارتخانه در اختیار داریم که این سربازان در بدو ورود پنج مهارت عمومی را با کمک جهاد دانشگاهی و هلال‌احمر فرا می‌گیرند.

 

جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با اشاره به توان این نهاد در تامین نیازمندی‌های دفاعی کشورمان تصریح کرد: امروز در صنعت دفاعی بیش از ۹۰ درصد نیاز دفاعی کشور را تأمین می‌کنیم. البته در این رابطه بیش از ۶۰ درصد محصولات ما برای کسانی است که باید برای استفاده از آن، مهارت لازم را داشته باشند.

 

وی ادامه داد: از سوی دیگر بیش از ۵۰ درصد کاربران، سربازان هستند که باید آموزش‌های لازم را به آن‌ها ارائه دهیم و این خود نوعی آموزش مهارتی است؛ اما در وزات دفاع چندین کارگاه و صنعت بزرگ دفاعی در ۱۶ استان کشور داریم که سربازان در این کارگاه‌ها پس از فرا گرفتن آموزش‌های لازم، گواهینامه مهارتی خود را از سازمان فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کنند.

 

سردار فرحی عنوان کرد: با بیش از شش هزار شرکت در ذیل وزارت صمت همکاری داریم که از این تعداد یک هزار و ۵۰۰ شرکت دانش‌بنیان هستند. در این شرکت‌ها، سرباز‌هایی فعالیت دارند که ۹۸ درصد آن‌ها بعد از سربازی، یا جذب این‌ شرکت‌ها می‌شوند و یا خود شرکتی را تأسیس می‌کنند.

 

وی افزود: اگر نتوانیم محصول نو ارائه کنیم، این منجر به غافلگیری ما می‌شود، لذا نباید به محصولات امروزمان دل خوش کنیم چرا که در آینده به دیگران می‌بازیم.

 

جانشین وزیر دفاع در پایان خاطرنشان کرد: به زودی مرکز نوآوری سرباز افتتاح می‌شود که در آن، سربازان می‌توانند برای حوزه‌های آینده، ایده ارائه دهند و در صورت موافقت آن‌ها می‌توانیم با حفظ مالکیت معنوی، فکر و ایده نوآوران را هم خریداری کنیم./ فارس

ارسال نظر