درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

تذکر به رئیس‌جمهور درباره تأخیر 5 ماهه در پرداخت حقوق کارکنان معلول

نمایندگان ارومیه و تهران در تذکری به رئیس‌جمهور خواستار صدور دستور پرداخت حقوق کارکنان معلول معلول تلفنچی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری پس از 5 ماه تأخیر در پرداخت شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۳ - ۲۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 15
کد خبر: ۱۶۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر ، تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور در نشست علنی امروز عصر مجلس (دوشنبه 24 تیر 98)، از سوی هیأت‌ رئیسه قرائت شد که متن آن به شرح زیر است:

عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد به رئیس‌جمهور ضرورت تسریع در پرداخت مطالبات فرهنگیان و پرداخت پاداش آموزش و پرورش و همچنین پرداخت حق‌الزحمه طلاب شاغل در مدارس را متذکر شد.

 

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر به وزیر صنعت ضرورت الزام صنایع خودروسازی ایران‌خودرو و سایپا و نمایندگی‌های فروش خودروهای خارجی به انجام تعهدات و تحویل خودرو ثبت‌نامی به مردم را و به وزیر نیرو لزوم نظارت بر محاسبات غیرمنطقی در قبوض آب و برق و دریافت وجوه اضافی از مردم و به وزیر کشور لزوم عمل به تکالیف خود در قانون حمایت از معلولان از جمله مناسب‌سازی ساختمان‌های دولتی متذکر شد.

 

علی اکبری نماینده مردم شیراز در تذکری به وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد که چرا در جابه‌جایی مدیران به جای رعایت حرمت افراد با زد و بند و باج‌دهی اقدام می‌شود؟

منصور مرادی نماینده مردم مریوان در تذکری به رئیس‌جمهور عنوان کرد که دلیل بی‌توجهی دفتر رئیس‌جمهور به پیگیری‌های انجام شده از آن دفتر چیست؟

 

احمد مازنی نماینده مردم تهران به رئیس‌جمهور لزوم راه‌اندازی سامانه حقوق و مزایای مدیران طبق ماده 29 قانون برنامه ششم توسعه در جهت شفاف‌سازی و مبارزه واقعی با فساد از جمله در صدا و سیما و قوه قضائیه را متذکر شد.

 

نادر قاضی‌پور و علیرضا محجوب نمایندگان ارومیه و تهران در تذکری به رئیس‌جمهور خواستار صدور دستور پرداخت حقوق کارکنان معلول معلول تلفن‌چی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری پس از 5 ماه تأخیر در پرداخت شدند.

منبع : فارس

ارسال نظر