آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

هشدار روسیه درباره ارسال «اس-300» از یونان به اوکراین

یک مقام روسیه به یونان هشدار داده که سامانه‌های موشکی «اس-300» ساخت روسیه را به اوکراین منتقل نکند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۶ - ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 20
کد خبر: ۱۶۴۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده دائم روسیه در «کریمه» به یونان هشدار داده که سامانه‌های موشکی «اس-۳۰۰» ساخت روسیه را به اوکراین منتقل نکند.

 

 به گزارش وبگاه «یورو اکتیو» «گئورگی موراتوف» نماینده دائم روسیه در کریمه روز دوشنبه گفت این اقدام یک نمایش غیرمنطقی از خصومت با روسیه خواهد بود.

 

موراتوف گفت: «چنین اقدامی از سوی آتن نه تنها نمایش غیرمنطقی خصومت با روسیه است، بلکه گامی خطرناک در جهت منافع ملی خواهد بود.»

 

پیش از این، «نیکاس پاناگیوتوپولوس» وزیر دفاع یونان در روزهای اخیر اظهار داشته بود که اگر آمریکا سامانه‌های «پاتریوت» را در یونان استقرار کند، آتن آماده است سامانه‌های دفاع هوایی اس-۳۰۰ را از جزیره «کرت» به اوکراین بفرستد.

 

یونانی‌ها اعلام آمادگی کرده بودند که نه تنها سامانه‌های پدافند هوایی اس-۳۰۰، بلکه سامانه‌های پدافند هوایی «تور ام۱» و «اوسا ای کی ام» خود را نیز به اوکراین منتقل کنند. رئیس جمهور اوکراین نیز بارها اعلام کرد دو سامانه نخست بسیار مورد توجه اوکراین هستند.

 

همزمان با زمزمه تحویل سامانه دفاع موشکی پاتریوت ساخت آمریکا به اوکراین برای مقابله با موج حملات مشوکی و پهپادی روسیه، کارشناسان نظامی نسبت به استقرار این سامانه گرانقیمت هشدار داده‌اند.

 

 کارشناسان امور نظامی بر این باورند که بسیاری از جزئیات مربوط به برنامه بلندمدت آموزش، تجهیز و نگهداری یک آتشبار پاتریوت به اوکراین هنوز مشخص نیست، از جمله اینکه چه تعداد پرتابگر به اوکراین ارسال خواهد شد یا چه نوع رهگیرهایی می‌توانند تحویل داده شوند. پاتریوت دو نوع «پک-۲» و «پک-۳» دارد و هرکردام ویژگی‌های خاص خود را دارد.

 

یکی دیگر از موانع بالقوه آموزش است زیرا ۹ ماه طول می‌کشد تا اپراتورهای آمریکایی برنامه آموزشی پاتریوت را در «فورت سیل» در اوکلاهاما طی کنند. شاید بتوان آن را فشرده کرد، اما این دوره زمانی کم اهمیت نیست.

 

کارشناسان همچنین سئوالاتی را در مورد هزینه تحمیل استفاده از یک سامانه پیچیده و پرهزینه مانند پاتریوت که موشک‌هایی را پرتاب می‌کند که می‌تواند میلیون‌ها دلار هزینه داشته باشد، برای سرنگونی پهپادهای ارزان قیمتی که بخشی از حملات روسیه بوده است، مطرح کردند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار