المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

رئیس‌جمهور کرواسی: اوکراین متحد ما نیست

رئیس‌جمهور کرواسی: اوکراین متحد ما نیست رئیس‌جمهور کرواسی ضمن وتوی طرح آموزش نیروهای اوکراینی، درباره کشانده شدن جنگ به منطقه بالکان هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، «زوران میلانوویچ» رئیس‌جمهور کرواسی سه‌شنبه (۲۰ دسامبر) گفت اوکراین متحد کشورش نیست و درباره کشانده شدن جنگ به بالکان هشدار داد. 

 

وی گفت: اوکراین، متحد ما نیست. به زور در حال تبدیل شدن به آن (متحد) است. با بدگمانی به آن وضعیت نامزدی اتحادیه اروپا اعطا شد. این چیزی است که اتحادیه اروپا امروز است: افتضاح، صفر.

 

به گزارش راشا تودی، او که با خبرنگاران حرف می‌زد، همچنین از پیشنهاد آندری پلنکوویچ نخست‌وزیر کرواسی مبنی بر آموزش نیروهای اوکراینی در این کشور انتقاد کرد و گفت چنین اقدامی جنگ را به کرواسی می‌کشاند. وی خطاب به نخست‌وزیر کرواسی، از او خواست خودش به اوکراین برود و بجنگد.

 

میلانوویچ در ادامه سخنانش درباره آمادگی ارتش کرواسی برای جنگ، گفت برای مثال کمبود موشک ضد تانک وجود دارد و سپس با تمسخر و کنایه گفت: ما آمریکایی‌ها را داریم که همانطور که از اوکراینی‌ها دفاع می‌کنند، از ما دفاع خواهند کرد. عالی است!

 

اظهارات رئیس‌جمهور کرواسی بعد از آن بیان شده که قانونگذاران کروات در تصویب طرحی برای پیوستن این کشور به برنامه اتخادیه اروپا با هدف آموزش حدود 15 هزار پرسنل نظامی اوکراین برای جنگ مقابل روسیه موفق نبودند. هفته گذشته، تنها ۹۷ نماینده از ۱۵۱ نماینده پارلمان کرواسی یعنی کمتر از دو سوم حدنصاب برای تصویب این پیشنهاد به آن رای مثبت دادند. 

 

پیش از این رای‌گیری، رئیس‌جمهور کرواسی که فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور است، هشدار داد پیوستن به این برنامه می‌تواند زاگرب را را به هدفی برای روسیه تبدیل کند. نخست‌وزیر کرواسی که کابینه‌اش از این ماموریت حمایت کرده، رئیس‌جمهور این کشور را به داشتن دیدگاه‌های طرفدار روسیه متهم کرده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار