جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

تحویل توپخانه‌های «سزار» فرانسه به اوکراین

تحویل توپخانه‌های «سزار» فرانسه به اوکراین رئیس جمهور فرانسه با بیان اینکه پاریس قصد دارد توپخانه‌های خودکششی هوویتزر به اوکراین تحویل دهد، گفت تعداد آنها بعد از مشورت با متحدان ناتو مشخص می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۷۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم هشدارهای روسیه به کشورهای غربی درباره تداوم حمیات نظامی از اوکراین، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه گفت که دولتش در حال هماهنگی تحویل توپخانه‌های «سزار» به کی‌یف است.

 

ماکرون شامگاه سه‌شنبه در مصاحبه‌ای تلویزیونی توضیح داد: «تحویل تسلیحات [به اوکراین] در حال افزایش است. معروف‌ترین این تسلیحات، البته توپخانه‌های هویتزر سزار هستند. ما اکنون در حال کار بر روی ارسال‌های جدید [به اوکراین] هستیم».

 

وی درباره تعداد سامانه‌های توپخانه‌ای که قرار است به کی‌یف ارسال شود نیز گفت که این به نتایج رایزنی‌های فرانسه با متحدانش در ناتو بستگی دارد.

 

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وزارت دفاع فرانسه گزارش داده که پاریس اخیراً شش فروند توپخانه هویتزر ۱۵۵ میلی متری «تی‌آر اف۱» و دو سامانه پدافند هوایی کروتال را به اوکراین ارسال کرده است. همچنین گزارش شده که اوکراین پیش از این ۱۸ دستگاه توپخانه سزار را از فرانسه دریافت کرده است.

 

رئیس جمهور فرانسه همچنین افزود که پاریس در حال همکاری با دانمارک برای تامین ۶ توپخانه هویتزر سزار دیگر برای اوکراین است.

 

بامداد چهارشنبه نیز رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین برای اولین بار از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه، برای نشست با اعضای کنگره آمریکا، به تالار مجلس نمایندگان می‌رود./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار