عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

کمک نظامی ۴۳ میلیون دلاری دانمارک به اوکراین

وزارت دفاع دانمارک امروز اعلام کرد این کشور ۴۲.۸ میلیون دلار به عنوان کمک نظامی به اوکراین اهدا خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر این پول قرار است از طریق صندوق بین المللی اوکراین به رهبری انگلیس اهدا شود و برای تامین تجهیزات نظامی و سایر حمایت‌های مالی از نظامیان اوکراین هزینه شود.

این کمک نظامی در حالی قرار است برای کی یف ارسال شود که در روز‌های اخیر کمیته تخصیص بودجه سنای آمریکا هرگونه وجوهی را که از لایحه ۱.۷ تریلیون دلاری سال مالی ۲۰۲۳ ایالات متحده برای ارائه تسلیحات، آموزش یا هرگونه کمک به گردان آزوف نئونازی اوکراین استفاده می‌شود، مسدود کرده است.

پیش از این درخواست نخست‌وزیر هندی تبار انگلیس برای ارزیابی شرایط جنگ بین روسیه و اوکراین، در حالی که خود انگلیس دچار مشکلات مالی است، این گمانه‌زنی‌ها را افزایش داده است که «ریشی سوناک» درصدد کاهش کمک‌های تسلیحاتی لندن به اوکراین باشد.

انگلیس تاکنون ۲.۳ میلیارد پوند تسلیحات نظامی به اوکراین ارسال کرده است و بعد از آمریکا، دومین تأمین‌کننده سلاح برای نظامیان اوکراینی به شمار می‌رود و به نظر می‌رسد تصمیم ریشی سوناک برای بررسی اوضاع جنگ با توجه به جهش بی‌سابقه تورم و گرانی‌ها در انگلیس، قدمی در جهت کاهش کمک‌ها به کی‌یف باشد.

با وجود کمک‌های نظامی و مالی غرب به اوکراین و در مقابل آن تحریم‌های روسیه، وزیر امور خارجه اوکراین سه‌شنبه اعلام کرد که بسته تحریمی که اخیراً اروپا علیه مسکو اعمال کرده «کافی نیست»./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار