ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

وزیر دفاع روسیه: افسران ناتو در منطقه جنگی اوکراین هستند

وزیر دفاع روسیه گفت ارتش این کشور در جریان عملیات نظامی در اوکراین، در مقابل نیروهای ترکیبی غرب قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۴ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 21
کد خبر: ۱۶۴۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر «سرگئی شویگو» در ادامه سخنانش، ضمن بیان این که افسران ناتو در منطقه جنگی اوکراین هستند، گفت بیش از ۲۵ کشور ۹۷ میلیارد دلار برای تامین تسلیحات به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

به گفته وی، «غرب تمام تلاش خود را می‌کند تا عناصر باج‌خواهی هسته‌ای کی‌یف از جمله تحرکات در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا را نادیده بگیرد».

او در ادامه گفت که اظهارات اخیر آنگلا مرکل صدراعظم پیشین آلمان نشان می‌دهد که فدراسیون روسیه منشأ درگیری در اوکراین نبوده است. وزیر دفاع روسیه در سخنانش، نیروهای کی‌یف را به حملات تروریستی، قتل‌های قراردادی و گلوله‌باران غیرنظامیان با تسلیحات سنگین متهم کرد.

وی افزود: بسیج نسبی نیروها برای تثبیت وضعیت و حفاظت از سرزمین‌های جدید انجام شد و امکان افزایش توان رزمی و تشدید عملیات‌ها را فراهم کرد.

شویگو توضیح داد: «آب به کریمه بازگردانده شد و خطوط تامین آب برای دونتسک و لوهانسک در حال تعمیر است. روند بازسازی زیرساخت‌های شهری و امکانات اولیه رفاهی در مناطق آزاد شده در جریان است. بیش از ۲۷ هزار هکتار از مناطق آزاد شده از مین پاکسازی شده است». به گفته وی، اولین گروه از خلبانان زن برای سال ۲۰۲۲ فارغ‌التحصیل شده و آماده اقدام هستند.

وزیر دفاع روسیه هم مانند رئیس‌جمهور این کشور بر حفظ و ارتقای آمادگی رزمی سه‌گانه هسته‌ای تاکید کرد و افزود افزایش تعداد نیروهای مسلح روسیه به یک و نیم میلیون پرسنل نظامی شامل ۶۹۵ هزار سرباز قراردادی ضرورت دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار