دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

روسیه: بایدن و زلنسکی آمادگی پذیرش صلح را ندارند

سفیر روسیه در واشگتن در واکنش به سفر رییس‌جمهور اوکراین به آمریکا گفت: گفت‌وگوها در واشنگتن نشان می‌دهد که نه دولت آمریکا و نه زلنسکی برای پذیرش صلح آماده نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۰۱ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 22
کد خبر: ۱۶۴۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر  از خبرگزاری اسپوتنیک، آناتولی آنتونوف در بیانیه‌ای افزود: سفر ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین به آمریکا نشان داد که ادعای واشنگتن مبنی بر اجتناب از رویارویی مستقیم با مسکو یک "مفهوم تو خالی" است.

وی همچنین با رد ادعاهای رسانه‌های آمریکایی در مورد عدم تمایل روسیه برای رسیدن به صلح در جنگ با اوکراین بار دیگر بر مواضع مسکو در این باره تاکید کرد.

از زمان الحاق چهار منطقه اوکراین به روسیه، مسکو بارها از تمایل به برگزاری مذاکرات صلح با اوکراین سخن گفته اما در عین حال تاکید کرده است که از سوی کی‌یف و غرب برای این مذاکرات عزم و آمادگی لازم را مشاهده نمی‌کند.

آنتونوف سفر زلنسکی به واشنگتن را اعلام نیاز غرب برای هدایت این جنگ نیابتی تا رسیدن به پیروزی کامل علیه مسکو خواند و افزود: برای رسیدن به این هدف و ایده دیوانه‌وار شکست روسیه در میدان نبرد، از منابع گسترده، تسلیحات و ظرفیت‌های اطلاعاتی علیه مسکو استفاده می‌شود.

وی همچنین اظهار داشت که در این میان برخی حتی ادعا می‌کنند که می‌شود روسیه را تنها در سه روز فتح کرد.

این دیپلمات ارشد روس در واکنش به ارسال سامانه پدافند هوایی پاتریوت آمریکا به کی‌یف خاطر نشان کرد که ارتش روسیه هرگونه سلاح غربی در اوکراین را به طور سیستماتیک نابود می‌کند.

آنتونوف در بخش دیگری از این بیانیه واشگتن را مسئول آغاز درگیری‌های سال ۲۰۱۴ در اوکراین اعلام کرد و با اشاره به اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا در سال‌های گذشته، ادامه داد: در تمام این سال‌ها واشنگتن جرائم غیرانسانی کی‌یف علیه روس‌های ساکن اوکراین را نادیده گرفت‌ است.

رئیس‌جمهور اوکراین روز چهارشنبه در کاخ سفید با جو بایدن همتای آمریکایی خود دیدار کرد تا درباره راهبردهای میدان نبرد، نیازهای اوکراین و تحریم‌ها علیه روسیه تبادل نظر کنند.

زلنسکی همچنین در جریان سخنرانی در جلسه مشترک کنگره آمریکا - مجلس و سنا - از قانونگذاران آمریکایی خواست تا علاوه بر تشدید تحریم‌ها علیه روسیه، بر تجهیزات نظامی بیشتری در اختیار کی‌یف قرار دهند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار