رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

رئیس اطلاعات نظامی اوکراین: ایران به روسیه موشک نداده است

رئیس اطلاعات نظامی اوکراین: ایران به روسیه موشک نداده است «کریلو بودانف» رئیس سازمان اطلاعات نظامی اوکراین در گفت‌وگو با روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران موشک‌های کروز به روسیه انتقال نداده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۳ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 24
کد خبر: ۱۶۵۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر اظهارات این مقام اوکراینی در حالی مطرح شده است که در هفته‌ها و ماههای اخیر اوکراین و متحدان غربی این کشور به ویژه ایالات متحده آمریکا مدعی مشارکت ایران با روسیه در جنگ اوکراین از طریق عرضه پهپادهای انتحاری شده‌اند.

با این حال مقام‌های جمهوری اسلامی بارها اتهامات غرب را رد کرده‌اند و در جدیدترین این موارد، «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد که ایران هیچ‌گونه تجهیزات نظامی برای هیچ طرفی جهت استفاده در جنگ اوکراین صادر نکرده و همواره به تمامیت ارضی کشورها و از جمله اوکراین احترام گذاشته است.

بودانف در مصاحبه خود تصریح کرد که از ماه اکتبر به طور تخمینی، ارتش روسیه هر ۱۰ روز، زیرساخت‌های انرژی اوکراین را با موشک و پهپاد بمباران کرده است و در هر حمله از حدود ۷۵ موشک کروز استفاده کرده است.

وی همچنین مدعی شد از آن‌جایی که مسکو ظرفیت پر کردن مجدد زرادخانه موشکی خود را ندارد، تلاش می‌کند تا از تهران موشک دریافت کند و در عوض دانش علمی خود را در صنایع نظامی با ایران به اشتراک بگذارد.

رئیس اطلاعات نظامی اوکراین با این حال تأکید کرد که جمهوری اسلامی هیچ موشک کروزی در اختیار ایران قرار نداده است.

وی در این زمینه گفت: «ایران به دلایل قابل درک برای انجام این کار عجله‌ای ندارد زیرا به محض آن‌که روسیه اولین موشک‌ها را پرتاب کند، تحریم‌ها افزایش خواهد یافت».

بودانف با این حال ادامه داد که طبق قراردادی که تابستان امسال منعقد شد، روسیه یکهزار و 700 پهپاد انتحاری شاهد از ایران خریداری کرد که در بسته‌های جداگانه به این کشور عرضه می‌شود.

اوکراین مدعی است که روسیه تا به امروزف حدود 540 پهپاد را برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی اوکراین مورد استفاده قرار داده است که اکثر این پهپادها توسط نیروی پدافند هوایی اوکراین ساقط شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار