شبکه ۱۳: اختلاف بی‌سابقه نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش بر سر حمله به ایران پیش از انتخابات بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد جدیدترین ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز العربی الجدید: یک هیئت قطری به تهران آمد؛ هدف جلوگیری از تشدید تنش و مهار رویارویی در منطقه است وزیر دفاع انگلیس: ۱۰۰۰ روز وقت داریم برای جنگ احتمالی آماده شویم اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند

وعده پوتین برای نابودی ۱۰۰درصد موشک‌های پاتریوت آمریکا در اوکراین

وعده پوتین برای نابودی ۱۰۰درصد موشک‌های پاتریوت آمریکا در اوکراین رئیس‌جمهور روسیه درباره تصمیم واشنگتن برای ارسال سامانه‌های موشکی پاتریوت به اوکراین، گفت ۱۰۰ درصد اطمینان دارد روسیه موشک‌های پاتریوت آمریکا در اوکراین را نابود خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در مصاحبه با تلویوزیون دولتی در خصوص درگیری‌ها در اوکراین گفت مسکو آماده مذاکره با همه طرف‌های درگیر در جنگ اوکراین است. 

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، وی اظهار داشت: معتقدم در مسیر درست عمل می‌کنیم، از منافع ملی خود دفاع می‌کنیم، منافع شهروندانمان، مردممان. و انتخاب دیگری جز حفاظت از شهروندان خود نداریم.

 

پوتین سپس برای مذاکره اعلام آمادگی کرد و گفت: ما آماده مذاکره با همه افراد درگیر درباره راه‌حل‌های قابل قبول هستیم، اما این به آن‌ها بستگی دارد-این ما نیستیم که از مذاکره امتناع می‌کنیم، آن‌ها هستند.

 

به گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، پوتین همچنین گفت که غرب به دنبال تکه تکه کردن و تجزیه روسیه است. به گفته وی، «سیاست رقبای روسیه مبتنی بر اصل تفرقه بینداز و حکومت کن است، آن‌ها همیشه سعی در این کار داشته و به این تلاش ادامه می‌دهند».

 

رئیس‌جمهور روسیه سپس در واکنش به تصمیم آمریکا برای ارسال پاتریوت به اوکراین، گفت ۱۰۰ درصد اطمینان دارد روسیه می‌تواند سامانه‌های پدافند هوایی «پاتریوت» را در صورتی که آمریکا به اوکراین تحویل دهد، نابود کند.

 

پوتین پیش‌تر هم ضمن هشدار به آمریکا درباره تحویل سامانه پاتریوت به اوکراین گفت این سامانه‌ها به اندازه اس-۳۰۰ اثربخش نیستند. وی گفت سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت که آمریکا در اختیار اوکراین قرار می‌دهد سامانه‌های قدیمی‌ هستند که روسیه قادر است با آن‌ها مقابله کند.

 

رئیس‌جمهور روسیه همچنین تصریح کرده بود روسیه می‌خواهد جنگ در اوکراین و همه درگیری‌های مسلحانه با مذاکرات دیپلماتیک به پایان برسد. وی گفت: هدف ما این نیست که بخواهیم آتش‌بیار معرکه درگیری نظامی باشیم بلکه بر عکس می‌خواهیم به این جنگ پایان بدهیم. ما تلاش خواهیم کرد که آن را پایان بدهیم. هر چه زودتر، بهتر./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار