انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور

وعده پوتین برای نابودی ۱۰۰درصد موشک‌های پاتریوت آمریکا در اوکراین

وعده پوتین برای نابودی ۱۰۰درصد موشک‌های پاتریوت آمریکا در اوکراین رئیس‌جمهور روسیه درباره تصمیم واشنگتن برای ارسال سامانه‌های موشکی پاتریوت به اوکراین، گفت ۱۰۰ درصد اطمینان دارد روسیه موشک‌های پاتریوت آمریکا در اوکراین را نابود خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 25
کد خبر: ۱۶۵۳۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در مصاحبه با تلویوزیون دولتی در خصوص درگیری‌ها در اوکراین گفت مسکو آماده مذاکره با همه طرف‌های درگیر در جنگ اوکراین است. 

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، وی اظهار داشت: معتقدم در مسیر درست عمل می‌کنیم، از منافع ملی خود دفاع می‌کنیم، منافع شهروندانمان، مردممان. و انتخاب دیگری جز حفاظت از شهروندان خود نداریم.

 

پوتین سپس برای مذاکره اعلام آمادگی کرد و گفت: ما آماده مذاکره با همه افراد درگیر درباره راه‌حل‌های قابل قبول هستیم، اما این به آن‌ها بستگی دارد-این ما نیستیم که از مذاکره امتناع می‌کنیم، آن‌ها هستند.

 

به گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، پوتین همچنین گفت که غرب به دنبال تکه تکه کردن و تجزیه روسیه است. به گفته وی، «سیاست رقبای روسیه مبتنی بر اصل تفرقه بینداز و حکومت کن است، آن‌ها همیشه سعی در این کار داشته و به این تلاش ادامه می‌دهند».

 

رئیس‌جمهور روسیه سپس در واکنش به تصمیم آمریکا برای ارسال پاتریوت به اوکراین، گفت ۱۰۰ درصد اطمینان دارد روسیه می‌تواند سامانه‌های پدافند هوایی «پاتریوت» را در صورتی که آمریکا به اوکراین تحویل دهد، نابود کند.

 

پوتین پیش‌تر هم ضمن هشدار به آمریکا درباره تحویل سامانه پاتریوت به اوکراین گفت این سامانه‌ها به اندازه اس-۳۰۰ اثربخش نیستند. وی گفت سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت که آمریکا در اختیار اوکراین قرار می‌دهد سامانه‌های قدیمی‌ هستند که روسیه قادر است با آن‌ها مقابله کند.

 

رئیس‌جمهور روسیه همچنین تصریح کرده بود روسیه می‌خواهد جنگ در اوکراین و همه درگیری‌های مسلحانه با مذاکرات دیپلماتیک به پایان برسد. وی گفت: هدف ما این نیست که بخواهیم آتش‌بیار معرکه درگیری نظامی باشیم بلکه بر عکس می‌خواهیم به این جنگ پایان بدهیم. ما تلاش خواهیم کرد که آن را پایان بدهیم. هر چه زودتر، بهتر./ فارس

ارسال نظر
captcha