بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

پیش‌بینی نخست‌وزیر انگلیس درباره سال سخت پیش‌روی مردم

نخست وزیر انگلیس در سخنرانی خود به مناسبت سال نوی میلادی درباره در پیش رو بودن سالی سخت همراه با چالش‌های فراوان هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۱۰ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 31
کد خبر: ۱۶۶۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا در سخنرانی سال نوی خود نسبت به سال جدید سخت هشدار داد. سوناک گفت: من وانمود نمی کنم که همه مشکلات ما در سال جدید از بین می رود.

 

وی در عین حال گفت: اما سال 2023 به ما فرصتی می‌دهد تا دارایی های بریتانیا را در صحنه جهانی به نمایش بگذاریم، در کنار دوستان اوکراینی خود در برابر وحشیگری پوتین ایستادگی کنیم و هر کجا که آزادی و دموکراسی را در معرض تهدید دیدیدم از آن ها دفاع کنیم.

 

نخست وزیر انگلیس خطاب به شهروندان گفت: بله، سال 2023 برای ما چالش هایی به همراه خواهد داشت، اما دولتی که من رهبری می کنم اولویت های شما را در اولویت قرار می دهد.

 

سوناک جنگ روسیه علیه اوکراین را عامل بحران شدید اقتصادی همراه با تورم و رکود بالا دانسته و گفت: تمام جهان تحت تأثیر این موضوع قرار گرفته است، انگلیس نیز از این قاعده مستثنی نیست.

 

با این حال، کارشناسان پیامدهای برگزیت و تصمیمات اقتصادی اساساً اشتباه حزب محافظه کار حاکم را نیز مقصر این شرایط می دانند.

 

سوناک همچنین مدعی شد که تصمیمات دولت انگلیس تضمین می کند که به ویژه افراد فقیرتر وضعیت بهتری داشته باشند. با این حال، بسیاری از منتقدان، سوناک و حزب محافظه کار او را متهم می کنند که به مشکلات بیشتر مردم رسیدگی نمی کنند. در حال حاضر اعتصابات گسترده در سراسر کشور وجود دارد، به عنوان مثال در راه آهن، خدمات بهداشتی و درمانی و در اداره پست. کارمندان خواهان افزایش قابل توجه دستمزد هستند که دولت آن را رد می کند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار