بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

حمله جنگنده‌های صهیونیستی به جنوب دمشق

حمله جنگنده‌های صهیونیستی به جنوب دمشق جنگنده‌های رژیم موقت صهیونیستی در دومین روز از سال نو میلادی، به فرودگاه بین‌المللی دمشق حمله کردند که علاوه بر شهادت و جراحت ۴ نفر، باعث از دسترس خارج‌شدن این فرودگاه شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۱۲ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 02
کد خبر: ۱۶۶۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عربی بامداد دوشنبه از شنیده‌شدن صدای چند انفجار مهیب در آسمان پایتخت سوریه خبر دادند.

 

خبرگزاری دولتی سوریه (سانا) لحظاتی بعد گزارش داد که جنگنده‌های رژیم موقت صهیونیستی به اهدافی در جنوب دمشق حمله کرده‌اند.

 

طبق گزارش‌ها، سامانه‌های پدافند هوایی ارتش سوریه نیز به مقابله و رهگیری با موشک‌های شلیک‌شده توسط جنگنده‌های اسرائیلی پرداختند.

 

دقایقی بعد یک منبع رسمی در ارتش سوریه به سانا گفت: «دشمن صهیونیستی با شلیک چندین موشک از سمت شمال شرق دریاچه طبریا، فرودگاه بین‌المللی دمشق و اطراف آن را هدف قرار داد. تجاوزات رژیم صهیونیستی منجر به کشته شدن دو نظامی و زخمی شدن دو تن دیگر و خسارات مادی شد. فرودگاه بین المللی دمشق هم از دسترس خارج شد».

 

حدود دو هفته قبل نیز منابع سوری با بیان اینکه حومه دمشق توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی هدف قرار گرفته، گزارش دادند که پدافند هوایی سوریه نیز در حال مقابله با موشک‌های متخاصم است. 

 

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به صورت متناوب با نقض حریم هوایی لبنان یا از طریق بلندی‌های اشغالی جولان به سمت اهدافی در شرق و شمال غرب سوریه حملات موشکی انجام می‌دهند.

 

دولت سوریه بارها اعلام کرده است رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای و غربی آن از گروه‌های تکفیری تروریستی که با دولت سوریه می‌جنگند، حمایت می‌کنند. ارتش سوریه تاکنون بارها محموله‌های تسلیحاتی و مهمات ساخت فلسطین اشغالی را از گروه‌های تروریستی مستقر در سوریه کشف کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار