لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

پوتین: موشک «زیرکان» از امنیت روسیه حفاظت می‌کند

رئیس جمهور ضمن مهم دانستن آغاز به کار ناوچه ادمیرال گورشکوف مجهز به موشک ابرفراصوت «زیرکان»، گفت تسلیحات قدرتمندی که توسط این شناور حمل می‌شود، کشور را در برابر تهدیدات خارجی محافظت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۱۴ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 04
کد خبر: ۱۶۶۸۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه تجهیز ناوچه روسی «ادمیرال گورشکوف» به موشک ابرفراصوت زیرکان را امری مهم برای امنیت این کشور توصیف کرد.

 

پوتین امروز (چهارشنبه) طی سخنرانی در مراسم بهره‌برداری از این شناور جنگی گفت: «روسیه به توسعه توانایی‌های رزمی نیروهای مسلح و تولید تسلیحات امیدوارکننده ادامه خواهد داد».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه موشک زیرکان قادر است به‌طور قابل اعتمادی از امنیت روسیه محافظت کند، توضیح داد: «آغاز به کار ناو روسی ادمیرال گورشکوف مجهز به موشک زیرکان رویداد مهمی است».

 

رئیس جمهور روسیه در ادامه تاکید کرد: «تسلیحات قدرتمندی که توسط ناو ادمیرال گورشکوف حمل می‌شود، روسیه را در برابر تهدیدات خارجی محافظت می‌کند».

 

کار ساخت این ناوچه ۵ هزار تُنی به طول ۱۳۵ متر از سال ۲۰۰۶ آغاز شده و مراحل اصلی آن تا سال ۲۰۱۸ ادامه داشت. ناوچه ادمیرال گورشکوف از سال ۲۰۱۸ به‌صورت آزمایشی به آب انداخته و صحت عملکرد آن آزمایش شد. در مراسم امروز، پوتین دستور آغاز به کار خدمت رسمی این ناوچه در نیروی دریایی روسیه ضمن تجهیز به موشک زیرکان را صادر کرد.

 

وی پیش از این نیز در پیام سال نوی خود گفت مسکو به غرب اجازه نخواهد داد که از مردم اوکراین برای تجزیه و تضعیف روسیه استفاده کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار