رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

رایزنی ضد ایرانی وزیر جنگ تل‌آویو با وزیر دفاع آمریکا

رایزنی ضد ایرانی وزیر جنگ تل‌آویو با وزیر دفاع آمریکا وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در گفتگوی تلفنی با وزیر دفاع آمریکا ضمن تکرار توهمات نخ‌نماشده، گفت تل‌آویو هر کاری برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی انجام می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۱۵ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 05
کد خبر: ۱۶۶۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی برای اولین‌بار از زمان روی کار آمدنش در این سمت، با «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا به‌صورت تلفنی رایزنی کرد.

 

دفتر گالانت با صدور بیانیه‌ای درباره این تماس، اعلام کرد که موضوع ایران، تمرکز اصلی گفتگوی تلفنی او با آستین بود.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، در این بیانیه آمده است: «گالانت بر تعهد اسرائیل برای انجام هر کاری به‌منظور جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات اتمی تاکید کرد. او بر لزوم کسب حمایت جهانی برای همکاری در این زمینه نیز تاکید کرد».

 

بر این اساس، وزیر جنگ رژیم کودک‌کُش صهیونیستی درباره توافق‌های عادی‌سازی روابط با برخی کشورهای عربی و لزوم میانجی‌گری آمریکا برای انعقاد توافقنامه‌های جدید با دیگر کشورها که هنوز با تل‌آویو رابطه دیپلماتیک ندارند، با وزیر دفاع آمریکا صحبت کرده است.

 

دفتر گالانت همچنین گفت که او و آستین توافق کردند که برای تعمیق و گسترش روابط تل‌آویو با دیگر کشورهای منطقه غرب آسیا، همکاری کنند. تایمز اسرائیل منظور این گزاره را مربوط به عربستان سعودی دانست.

 

در پایان این بیانیه همچنین آمده است که دو طرف با دیدار در آینده نزدیک، موافقت کردند. پنتاگون هنوز بیانیه‌ای درباره این تماس تلفنی صادر نکرده است.

 

پیش از این، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم کودک‌کُش صهیونیستی با بیان اینکه هنوز هم احتمال احیای توافق هسته‌ای ایران وجود دارد، مدعی شد که تل‌آویو تمام تلاش خود را برای ممانعت از آن انجام می‌دهد. 

 

در روز دوم ژانویه نیز «ایلی کوهن» وزیر خارجه رژیم جعلی صهیونیستی با «آنتونی بلینکن» تماس تلفنی برقرار کرده و درباره موضوعاتی از جمله روابط دوجانبه، «تهدیدهای ایران» و توافق‌های عادی‌سازی روابط تل‌آویو با کشورهای عربی صحبت کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار