مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

مدت زمان گزینش آموزش و پرورش تصویب شد

وزیر آموزش و پرورش گفت: در هیأت عالی گزینش تصویب شد که برای گزینش آموزش و پرورش باید طبق قانون همان 3 تا 5 ماه زمان پیش‌بینی شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۱۷ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 07
کد خبر: ۱۶۷۱۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش درباره گزینش در وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: در حال حاضر گزینش در آموزش و پرورش 12 روز طول می‌کشد؛ این در حالیست که بر اساس قانون گزینش بین 3 تا 5 ماه زمان نیاز داد. 

 

وی ادامه داد: در هیأت عالی گزینش که بنده هم حضور داشتم تصویب شد که برای گزینش آموزش و پرورش باید طبق قانون همان 3 تا 5 ماه زمان پیش‌بینی شود.

 

نوری تصریح کرد: معتقدم که باید برای گزینش معلمان حداقل یک سال در نظر گرفته شود کمااینکه دستگاه‌های دیگر نیز همین کار را انجام می‌دهند. 

 

وزیر آموزش و پرورش همچنین در نامه‌ای به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درخواست کرده است که بر اساس مصوبه جلسه شماره 255 گروه هماهنگی برنامه‌ریزی تربیت معلم و پیشنهاد هیأت عالی گزینش، پذیرش دانشجوی متعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش از طریق آزمون سراسری سال 1402 در رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان به شیوه نیمه متمرکز صورت گیرد./ فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷
0
0
اصلا پسرها دیگه تمایلی به چنین شغلی که حتی کفاف مخارج ۲ نفر هم نمی‌دهد ندارند ،غلط اضافی هست بازار گرمی درست کردن
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار