غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

افزایش مشارکت‌های امنیتی فرانسه و ژاپن

سران کشور‌های ژاپن و فرانسه تایید کردند دو کشور در حوزه شرق آسیا و اقیانوسیه با یکدیگر مشارکت امنیتی داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۳ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه و فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن روز دوشنبه بر اراده خود برای تقویت مشارکت دو کشور در حوزه امنیت در منطقه آسیا اقیانوس آرام تاکید کردند.

 

به گزارش خبرگزاری فرانسه، نخست وزیر ژاپن روز دوشنبه در آغاز سفر دوره‌ای خود به اروپا، در سخنانی در پاریس و با اشاره به چین گفت در حالی که تلاش‌های یکجانبه‌ای برای تغییر وضعیت کنونی در دریای چین شرقی با استفاده از زور صورت می‌گیرد و فضای امنیتی بیش از پیش در این منطقه تشدید شده است، امیدواریم بتوانیم مشارکت امنیتی خود را با فرانسه بویژه در زمینه برگزاری رزمایش مشترک افزایش بدهیم.

 

نخست وزیر ژاپن قرار است در ادامه سفر خود به آمریکای شمالی برود و با دیگر سران عضو گروه هفت دیدار کند. امانوئل مکرون نیز در این دیدار بر اراده کشورش برای بنیان نهادن مشارکت‌های جدید به ویژه در زمینه مبارزه با تغییرات آب و هوایی تاکید کرد.

 

کاخ الیزه از سوی دیگر اعلام کرد فرانسه همچنین علاقمند است در حوزه تسلیحاتی با ژاپن همکاری کند. این در حالی است که ژاپن راهبرد دفاعی خود را به شدت مورد بازنگری قرار داده و هزینه‌های دفاعی اش را افزایش داده است.

 

کیشیدا که کشورش ریاست دوره‌ای گروه هفت را نیز بر عهده دارد بر اراده ژاپن برای افزایش تحریم‌ها علیه روسیه و حمایت از اوکراین تاکید کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر