وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

بیانیه رسمی ایران و عراق درباره ترور سرداران مقاومت صادر شد

بیانیه رسمی چهارمین نشست کمیته مشترک قضائی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق راجع به تحقیقات اقدام جنایتکارانه علیه سردار شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و همراهان ایشان صادر شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 10
کد خبر: ۱۶۷۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، کاظم غریب آبادی، معاون امور بین الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، از پایان چهارمین نشست کمیته مشترک تحقیقات قضائی میان ایران و عراق در رابطه با اقدام تروریستی و جنایتکارانه علیه شهید سلیمانی، شهید ابومهمدی المهندس و همراهان آنان که از روز گذشته در تهران آغاز شده بود، خبر داد.

 

معاون امور بین الملل قوه قضائیه افزود: در این دور از گفتگوها، مجموعه دیگری از اسناد و گزارش‌های تهیه و ترجمه شده مربوط به پرونده این اقدام تروریستی بین طرفین تبادل شد و مقرر گردید طرفین در جریان رسیدگی‌های قضایی خود این اسناد را مورد لحاظ دهند.

 

غریب آبادی با اشاره به اینکه فرایند تحقیقات مقدماتی علیه برخی متهمین این پرونده تکمیل شده، بر قصد طرفین برای اتخاذ تصمیمات قضائی تاکید کرد و گفت: کمیته مشترک تصمیم گرفت تا تبادل اسناد و اطلاعات تکمیلی درخصوص پرونده‌های قضایی بین دو طرف ادامه یابد و دو طرف، فرایند تکمیل تحقیقات و صدور تصمیمات قضایی در مورد پرونده‌های مطروحه این جنایت تروریستی را تسریع نمایند.

 

دو طرف با هدف مقابله با بی‌کیفرماندن مرتکبین این جنایت بین‌المللی و تکمیل فرایند تعقیب، محاکمه و مجازات آن‌ها، در تمامی تدابیر و اقدامات دو جانبه و بین‌المللی با یکدیگر همکاری کنند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار